ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesPlayStation 4: Η πρόσφατη ενημέρωση του συστήματος προσφέρει πληθώρα επιλογών

PlayStation 4: Η πρόσφατη ενημέρωση του συστήματος προσφέρει πληθώρα επιλογών

PlayStation 4: Η πρόσφατη ενημέρωση του συστήματος προσφέρει πληθώρα επιλογών στους χρήστες.

Η ενημέρωση του συστήματος PlayStation 4 είναι πλέον διαθέσιμη. Κάνει ευκολότερη τη δημιουργία ειδικών λογαριασμών για παιδιά και τη δημιουργία ειδικής λίστας για φίλους και προσθέτει βελτιώσεις στο broadcasting, τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα.

Αυτές οι ενημερώσεις συστήματος προσθέτουν τακτικά νέα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι σημαντικά για την ευχαρίστηση των χρηστών. Είναι επίσης σημαντικό στον πόλεμο της κονσόλας μεταξύ του PS4 και του Xbox One, και τα δύο συστήματα προσπαθούν να αλληλοσυμπληρώνονται όταν πρόκειται για την πώληση hardware.

Πριν από την ενημέρωση, η χρήση του γονικού ελέγχου σε ένα PS4 ήταν μονοκόμματη και εφάρμοζε αυτές τις ρυθμίσεις για όλους τους χρήστες αυτής της κονσόλας. Τώρα, οι γονείς ή οι κηδεμόνες μπορούν να θέσουν συγκεκριμένους περιορισμούς για τους παιδικούς λογαριασμούς.

Οι λίστες φίλων διευκολύνουν την οργάνωση των online φίλων σας. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να τοποθετήσετε όλους τους φίλους του Call of Duty σε ένα μέρος, καθιστώντας απλούστερο να δείτε ποιος είναι διαθέσιμος για το multiplayer.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να στέλνουν απευθείας συνδέσμους με μουσικά κομμάτια Spotify στους φίλους τους στο PlayStation 4. Εάν στείλετε έναν σύνδεσμο από έναν ιστότοπο στο μήνυμά σας, θα εμφανιστεί μια προεπισκόπηση ιστότοπου χωρίς να χρειαστεί να κάνει κλικ στον σύνδεσμο ο παραλήπτης. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τις αναδυόμενες ειδοποιήσεις κατά την αναπαραγωγή βίντεο, επομένως δεν θα λαμβάνετε εισερχόμενα μηνύματα που θα σας αποσπούν την προσοχή, οπότε ουσιαστικά η κονσόλα γίνεται γίνεται πρακτική και πιο ευέλικτη, εν αντιθέσει με τα παρελθόντα έτη.

Όσον αφορά το VR, μπορείτε τώρα να δείτε σχόλια από τους θεατές την στιγμή που κάνετε την μετάδοση σας ενώ φοράτε το headset του PlayStation VR . Η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει επίσης νέες γλώσσες συστημάτων: Τσέχικα, Ελληνικά, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ρουμανικά, Ταϊλανδικά και Βιετναμέζικα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166