Το Razer smartphone θα έχει 8 GB RAM και Snapdragon 835

Το Razer smartphone θα έχει 8 GB RAM και Snapdragon 835 και θα κυκλοφορήσει στις 1 Νοεμβρίου.

Ο κατασκευαστής εξαρτημάτων για υπολογιστές και βιντεοπαιχνιδιών, η Razer, πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone της την 1η Νοεμβρίου – αλλά με τόσες πολλές πληροφορίες που έχουν ήδη διαρρεύσει, το λανσάρισμα είναι απίθανο να περιέχει πολλές εκπλήξεις.

Η Razor απέκτησε το Nextbit, τον κατασκευαστή του πρωτοποριακού smartphone του Nextbit Robin, το οποίο ξεκίνησε νωρίτερα φέτος. Το πρώτο πράγμα που έκανε η Razor ήταν να σταματήσει το Nextbit και να βάλει το νέο του προσωπικό να εργαστεί επάνω σε ένα smartphone πιο κατάλληλο για τα γούστα του νέου εργοδότη του.

Την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser στο Twitter (μπορείτε να το δείτε παρακάτω) υποσχόμενη πως οι μεγαλύτερες αποκαλύψεις θα έρθουν την 1η Νοεμβρίου, και όλα τα σημάδια δείχνουν πως το φημολογούμενο smartphone θα καταπλήξει τον κόσμο.

Μία από τις μεγαλύτερες ενδείξεις είναι η καταχώρηση του στο GFXBench , που εντοπίστηκε από το PhoneRadar , το οποίο το αποκαλεί ως “Razer Phone”. Η καταχώρηση, η οποία από τότε έχει αφαιρεθεί, αποκαλύπτει ότι το smartphone δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από τα τρέχοντα Android flagships στην αγορά, και θα συνοδεύεται από μία οθόνη QHD 5.7in, επεξεργαστή Snapdragon 835, και Qualcomm Adreno 540 GPU με υποστήριξη για API DirectX 12 & Vulkan και 64GB ενσωματωμένη αποθήκευση.

Ωστόσο, θα φέρει μια μεγάλη μνήμη RAM των 7,5 GB, ένα τεράστιο άλμα σε σύγκριση με τα 4GB που προσφέρει το Galaxy S8 , το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνει προηγούμενες φήμες ότι το αποκαλούμενο τηλέφωνο Razer θα στοχεύει σε “σκληρά παιχνίδια”.

Υπάρχει επίσης η εικασία ότι, επειδή πρόκειται για Razer, ένα τμήμα του τηλεφώνου πιθανότατα θα συνοδεύεται από προσαρμόσιμα LED.

Το τηλέφωνο λέγεται επίσης ότι έρχεται με κάμερα 12MP στην πίσω πλευρά, και μια 8MP στο μπροστινό μέρος και μία προσαρμοσμένη έκδοση του Android 7.1.1 Nougat.

Το Razer Phone, δεδομένης της εξαγοράς της Nextbit από την εταιρεία, ενδέχεται να περιλαμβάνει και κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία από την υποδομή που βασίζεται στο σύννεφο της εταιρείας. Το Nextbit Robin κυκλοφόρησε στο εμπόριο ως το τηλέφωνο που δεν εξαντλείται καθόλου η αποθήκευση του, χάρη στην πλατφόρμα cloud του Nextbit.

https://twitter.com/Razer/status/918130361070100480

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας