ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesRed Dead Redemption 2: εισάγει τον Arthur Morgan ως κεντρικό χαρακτήρα

Red Dead Redemption 2: εισάγει τον Arthur Morgan ως κεντρικό χαρακτήρα

Red Dead Redemption 2: εισάγει τον Arthur Morgan ως κεντρικό χαρακτήρα

Το Rockstar Games κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τρέιλερ για το Red Dead Redemption 2, την επερχόμενη επιστροφή του παλαιότερου West. Δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το τρέιλερ προσφέρει μια πρώτη ματιά σχετικά με τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού.

Πολλοί οπαδοί αναρωτήθηκαν αν το παιχνίδι θα φέρει κάποιες ομοιότητες με το πρώτο μέρος – το οποίο έχει τεθεί τεθεί στην κυκλοφορία πριν πολλά χρόνια, συγκεκριμένα το 2010 – και αν θα πρωταγωνιστούσε ο κεντρικός χαρακτήρας της προηγούμενης έκδοσης του παιχνιδιού ο John Marston. Πλέον επιβεβαιώθηκε ότι ο νέος πρωταγωνιστής θα ονομάζεται Arthur Morgan.

Ο Morgan είναι μέλος της συμμορίας του Van der Linde, ο οποίος έχει επιφέρει την κόλαση σε όλη την Αμερική και ήταν το σημείο κλειδί του προηγούμενου παιχνιδιού.

Το παιχνίδι δεν είναι ακόμα έτοιμο και υπολογίζεται πως θα είναι διαθέσιμο στην αγορά την άνοιξη του 2018.

Το αρχικό Red Dead Redemption είναι ένα επιτυχημένο αριστούργημα και παραμένει ένας από τους καλύτερους τίτλους του φημισμένου προγραμματιστή, παράλληλα με το τελευταίο παιχνίδι του στούντιο, Grand Theft Auto 5, το οποίο θεωρείται αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα video games όλων των εποχών.

Το GTA 5 κυκλοφόρησε αρχικά το 2013 για το Xbox 360 και το PS3, πριν να κυκλοφορήσει εκ νέου για το PS4 και το Xbox One το επόμενο έτος. Αυτό κάνει το Red Dead Redemption 2 Το πρώτο παιχνίδι του Rockstar που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τις νεότερες κονσόλες.

Ανακοινώθηκε μόνο για το PS4 και το Xbox One, όμως δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί καμία έκδοση για τον υπολογιστή, παρά τις εκκλήσεις από τους οπαδούς.

Παρά το όνομά της, το Red Dead Redemption 2 είναι στην πραγματικότητα το τρίτο παιχνίδι στη δυτική σειρά του Rockstar, ακολουθώντας τον προκάτοχό του και τον τίτλο PS2 Red Dead Revolver.

“Μια επική ιστορία της ζωής στην αδιάκοπη καρδιά της Αμερικής, ο τεράστιος και ατμοσφαιρικός κόσμος του παιχνιδιού θα αποτελέσει επίσης το θεμέλιο για μια ολοκαίνουργια online εμπειρία για πολλούς παίκτες”, αναφέρει μια περιγραφή στην ιστοσελίδα του Rockstar.

Αυτή η ολοκαίνουργια εμπειρία για πολλούς παίκτες θα είναι σχεδόν σίγουρα εμπνευσμένη από το GTA Online του Grand Theft Auto 5, το οποίο ήταν ένα τεράστιο κίνητρο για τη Rockstar και τη μητρική εταιρεία TakeTwo.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166