ΑρχικήΟχήματαΤα νέα ηλεκτρικά φορτηγά της Royal Mail βγαίνουν στους δρόμους του Λονδίνου

Τα νέα ηλεκτρικά φορτηγά της Royal Mail βγαίνουν στους δρόμους του Λονδίνου

Τα νέα ηλεκτρικά φορτηγά της Royal Mail βγαίνουν στους δρόμους του Λονδίνου.

Ο ταχυδρομικός γίγαντας εισάγει εννέα φουτουριστικά φορτηγά κατασκευασμένα από την εταιρία Arrival που ανήκει στην Roborace.

Η Royal Mail έχει εισαγάγει εννέα πρωτότυπα ηλεκτρικά φορτηγά στο στόλο της που εδρεύει στο Λονδίνο, καθώς η Βρετανική επιχείρηση φαίνεται να εισέρχεται σε μια πιο πράσινη και πιο σύγχρονη εποχή, σεβόμενη το περιβάλλον.

Τα ολοκαίνουργια ηλεκτροκίνητα οχήματα θα λειτουργούν από την αποθήκη Mount Pleasant στο κεντρικό Λονδίνο και θα μεταφέρουν ταχυδρομικά και μεγαλύτερα δέματα μεταξύ τοπικών περιοχών και κέντρων διανομής σε απόσταση 100 μιλίων με μία μόνο φόρτιση. Η πρωτοβουλία είναι μια περιορισμένη, ετήσια δοκιμή, με τον ταχυδρομικό γίγαντα να ελπίζει να αντικαταστήσει ένα σημαντικό τμήμα των 49.000 βενζινοκίνητων οχημάτων του με καθαρότερες εναλλακτικές λύσεις.

Τα φουτουριστικά φορτηγά είναι το έργο της εταιρείας Banbury firm Arrival, που λέει ότι είναι σε θέση να παράγει πάνω από 50.000 από τα modular ηλεκτρικά οχήματα κάθε χρόνο χάρη στο τεχνητά νοητό ρομποτικό εργατικό δυναμικό της.

Η Arrival αναφέρει επίσης ότι τα “έξυπνα φορτηγά” στην πραγματικότητατα είναι τα ίδια οχήματα ντίζελ και είναι αυτόνομα έτοιμα μετά από μια γρήγορη ενημέρωση λογισμικού.

Η Arrival , η οποία ήταν γνωστή στο παρελθόν ως Charge μέχρι πριν από τη σημερινή ανακοίνωση, ανήκει στους δημιουργούς της Roborace – μια αυτοσχέδια σειρά αγωνιστικών αυτοκινήτων. Η εταιρεία παρέχει επίσης ηλεκτρικά εξαρτήματα για τα αυτοκίνητα Roborace και υποστηρίζει τη Formula E με οχήματα logistics.

Η εξέλιξη της δοκιμής έρχεται λίγες μόνο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της Royal Mail ότι είχε συμφωνήσει με τη γαλλική κατασκευαστή Peugeot να αγοράσει 100 ηλεκτρικά φορτηγά. Τα οχήματα θα κυκλοφορήσουν τον Δεκέμβριο και θα οδηγούνται από τους ταχυδρομικούς υπαλλήλους όπως τα κανονικά φορτηγά.

Εκείνη την εποχή, ο διευθυντής του στόλου της Royal Mail, ο Paul Gatti, δήλωσε: «Η έρευνά μας έχει δείξει ότι τα ηλεκτρικά φορτηγά είναι μια καλή λειτουργική τακτοποίηση για την επιχείρησή μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραγγείλουμε ένα τόσο μεγάλο όγκο οχημάτων που θα τα εντάξουμε στην καθημερινή μας λειτουργία . Αυτές είναι καλές ειδήσεις για τους πελάτες μας και τις πόλεις που εξυπηρετούμε. Ως εκ τούτου σημαίνει ότι βρισκόμαστε αρκετά μπροστά από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές μας “.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166