Τα Samsung Galaxy S9, S9 + έχουν γρηγορότερη ταχύτητα λήψης από το iPhone X, Pixel 2

Τα Samsung Galaxy S9, S9 + έχουν γρηγορότερη ταχύτητα λήψης από το iPhone X, Pixel 2

Τα Samsung Galaxy S9, S9 + έχουν γρηγορότερη ταχύτητα λήψης από το iPhone X, Pixel 2.

Τα τελευταία τέρατα της Samsung – Galaxy S9 και S9 + – δεν είναι μόνο πιο ανθεκτικά από το iPhone X της Apple, αλλά έχουν και ταχύτερες ταχύτητες λήψης. Η συγκεκριμένη παρατήρηση προέρχεται από την εταιρία ανάλυση ταχυτήτων κινητής τηλεφωνίας Ookla.

Σύμφωνα με την Ookla, τα Galaxy S9 και S9 + είναι τα ταχύτερα smartphones στην παγκόσμια αγορά. Τα smartphones έχουν ταχύτητες λήψης 37% ταχύτερα από το Apple iPhone X, 17% ταχύτερα από το Google Pixel 2 και 38% ταχύτερα από το Samsung Galaxy S7.

«Με ταχύτητες λήψης έως και 42% ταχύτερες από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή, επίσης με τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας και περισσότερη αποθήκευση, τα Galaxy S9 και S9 + είναι τα smartphone υψηλών προδιαγραφών που αναζητούν οι καταναλωτές», δήλωσε η Samsung σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Samsung Newsroom US.

Μαζί με τις υψηλότερες ταχύτητες λήψης, τα S9 και S9 + έχουν επίσης αναγνωριστεί για τις δυνατότητές υψηλής απόδοσης που έχουν σε πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως η κάμερα, η μπαταρία, οι επιδόσεις του επεξεργαστήμ και της κάρτας γραφικών και άλλα πολλά.

Τα Galaxy S9 και S9 + έχει αποδειχθεί μέσω επίσημων δοκιμών από την SquareTrade ότι είναι πιο ανθεκτικά στις πτώσεις από το iPhone X και τα παλαιότερα τηλέφωνα Galaxy της εταιρείας. Το PhoneBuff έκανε επίσης μια δοκιμή side-drop στο S9 που έδειξε ότι ήταν σε θέση να αντέξει περισσότερη κακομεταχείριση από το iPhone X.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα νέα Galaxy s9 και S9 + έχουν λάβει υποστήριξη του Google ARCore.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας