ΑρχικήΛογισμικάΤο LinkedIn σχεδιάζει να διδάξει τους μηχανικούς του στα βασικά της χρήσης...

Το LinkedIn σχεδιάζει να διδάξει τους μηχανικούς του στα βασικά της χρήσης του AI

Το LinkedIn σχεδιάζει να διδάξει όλους τους μηχανικούς του στα βασικά της χρήσης του AI.

Το LinkedIn εργάζεται για να εκπαιδεύσει όλους τους μηχανικούς του σχετικά με τα βασικά στοιχεία της υλοποίησης της τεχνητής νοημοσύνης ως μέρος της εφαρμογής νέων τεχνολογιών από την εταιρεία για να καταστήσει το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο πιο έξυπνο.

“Η ζήτηση για AI σε όλη την εταιρεία έχει αυξηθεί πάρα πολύ”, δήλωσε ο Deepak Agarwal, επικεφαλής της τεχνητής νοημοσύνης στο LinkedIn, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εκδήλωση ΒΒ Summit 2017 εχθές. “Ο καθένας θέλει να έχει το AI ως κύριο συστατικό του προϊόντος του”. Οπότε η κλίμακα του εργατικού δυναμικού σε δυνατότητες θα αναπτυχθεί περαιτέρω εάν εστιάσουμε σε αυτό το πολύτιμο στοιχείο”.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια ακαδημία AI για τους μηχανικούς της, η οποία έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους ανθρώπους μια τεχνική κατάρτιση ξεκινώντας από τα βασικά της εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης, έτσι ώστε να είναι δυνατό για αυτούς να αναπτύξουν έξυπνα μοντέλα στα προϊόντα της εταιρείας.

Το LinkedIn έχει μεγάλη ανάγκη την τεχνητή νοημοσύνη, δεδομένου ότι η επιχείρηση είναι χτισμένη με βάση τις συστάσεις των χρηστών. Για παράδειγμα, το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο προτείνει πιθανές συνδέσεις, θέσεις εργασίας, περιεχόμενο, ευκαιρίες μάρκετινγκ και μια ευρεία ποικιλία άλλων αλληλεπιδράσεων και μέσω του AI θα γίνει ακόμα καλύτερο.

“Το AI είναι σαν το οξυγόνο στο LinkedIn, αναδεικνύει στο μέγιστο κάθε εμπειρία των μελών”, ανέφερε ο Agarwal. “Και μόνο για να σας δώσουμε μια ιδέα για την κλίμακα, επεξεργαζόμαστε περισσότερα από 2PB δεδομένων τόσο online όσο και offline κάθε μέρα.”

Η ακαδημία δεν έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους μηχανικούς μια ακαδημαϊκή μόρφωση στη μηχανική μάθηση ως επιστημονική πειθαρχία. Έχει σχεδιαστεί να διδάξει τη χρήση του AI με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούν ένα σύστημα όπως το QuickSort. Στην προκειμένη περίπτωση όμως είναι ένας αλγόριθμος για τη διαλογή δεδομένων που τροφοδοτούνται από αυτό. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να κατανοούν πώς λειτουργεί το υποκείμενο σύστημα, απλά πρέπει να γνωρίζουν τον σωστό τρόπο για να εναρμονιστούν με την τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτός είναι ο στόχος για το LinkedIn, δήλωσε ο Agarwal. Μέχρι στιγμής, έξι μηχανικοί έχουν ενταχθεί στην ακαδημία του AI και αναπτύσσουν μοντέλα μηχανικής μάθησης ως αποτέλεσμα αυτού που έμαθαν. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ακόμα έναν τρόπο για να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον ο Agarwal είπε ότι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα βαθμολογούνται δίνοντας τη δυνατότητα να επηρεάσει δραστικά τις δραστηριότητες του LinkedIn.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166