Το Tinder ξεκίνησε τα βίντεο προφίλ 2 δευτερολέπτων τύπου GIF

Το Tinder ξεκίνησε τα βίντεο προφίλ 2 δευτερολέπτων τύπου GIF

Το Tinder ξεκίνησε τα βίντεο προφίλ 2 δευτερολέπτων τύπου GIF.

Το Tinder παρουσίασε εχθές ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν βίντεο (looping video) δύο δευτερολέπτων στα προφίλ τους, ένα σημαντικό βήμα που ανανεώνει στο μέγιστο την πλατφόρμα γνωριμιών.

Η εφαρμογή γνωριμιών ανακοίνωσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα τον Απρίλιο του 2018, αν και αρχικά διατέθηκε μόνο στον Καναδά και τη Σουηδία για δοκιμαστικούς σκοπούς, και έπειτα ξεκίνησε στην Ιαπωνία τον περασμένο μήνα. Από σήμερα, το looping video τύπου GIF θα είναι διαθέσιμο σε 23 επιπλέον αγορές σε όλη την Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή – συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Αυστραλίας, της Γερμανίας, της Νότιας Κορέας, της Ρωσίας, της Σαουδικής Αραβίας και της Ιταλίας.

Πώς λοιπόν θα μπορέσετε να προσθέσετε βίντεο στο προφίλ σας τύπου GIF;

Λοιπόν, πατήστε το κουμπί “Προσθήκη μέσων” στη σελίδα του προφίλ σας και ανεβάστε ένα βίντεο από την κινητή συσκευή σας ή την web camera. Ωστόσο θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο επεξεργαστή για να κόψετε και μικρύνετε το βίντεο σας σε δύο δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, μπορείτε να το ορίσετε ως βασική εικόνα που θα εμφανίζεται στο προφίλ σας και θα μπορούν να το δουν οι άλλοι χρήστες του Tinder .

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η πολυεπίπεδη δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών έχει ενεργοποιήσει κινούμενες εικόνες στην πλατφόρμα της, ένα πρωτοποριακό βήμα για τα δεδομένα της εταιρείας.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να υιοθετήσει το Tinder το looping video, ωστόσο αρκετοί ειδικοί επισημαίνουν πώς αυτό το γεγονός οφείλεται πως η εταιρεία πέρυσι αγόρασε μια εφαρμογή για την κοινή χρήση βίντεο που ονομάζεται Wheel. Εν ολίγοις μέσω αυτής της προσπάθειας φαίνεται ότι η Tinder προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές του πέρα ​​από τις στατικές εικόνες.

Προς το παρόν, τα Tinder Loops θα είναι διαθέσιμα μόνο στους χρήστες του iOS, εντούτοις πρέπει να σημειώσουμε πως σίγουρα κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον τα βίντεο προφίλ 2 δευτερολέπτων τύπου GIF θα γίνουν διαθέσιμα και στις κινητές συσκευές του Android, χωρίς όμως να καθορίζεται κάποια ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας από την εταιρεία.

Επιπλέον πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός πως η συγκεκριμένη λειτουργία χαιρετίστηκε θερμά από το ευρύ κοινό που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα, δίνοντας έτσι καινούργια φρεσκάδα στην αισθητική του Tinder.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας