Το Twitter θα βάλει τέλος στη διαφήμιση των κρυπτονομισμάτων

Το Twitter θα βάλει τέλος στη διαφήμιση των κρυπτονομισμάτων

Το Twitter θα βάλει τέλος στη διαφήμιση των κρυπτονομισμάτων.

Το Twitter φαίνεται ότι θα είναι ο επόμενος τεχνολογικός γίγαντας του διαδικτύου που θα απαγορεύσει τις διαφημίσεις που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα.

Μετά την ανακοίνωση παρόμοιων κινήσεων, τόσο από την Google, όσο και από το Facebook, το Twitter ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης των διαφημίσεων σχετικά με τις ICO, τι προσφορές επενδύσεων στα ψηφιακά νομίσματα, τις πωλήσεις και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τα κρυπτονομίσματα.

Στο πλαίσιο απαγόρευσης των διαφημίσεων ενδέχεται να μπουν και οι ανταλλαγές των ψηφιακών νομισμάτων, αλλά προς το παρόν το Twitter επικεντρώνεται μόνο στα πράγματα που αναφέρονται παραπάνω.

Στις αρχές της φετινής χρονιάς, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την απαγόρευση διαφημίσεων που προωθούν τα χρηματοοικονομικά προϊόντα ή υπηρεσίες που συχνά συνδέονται με παραπλανητικές διαφημιστικές δραστηριότητες, ενώ η Google ακολούθησε την ίδια μεθοδολογία την περασμένη εβδομάδα.

Ως επί το πλείστον, η κοινότητα των κρυπτονομισμάτων βρήκε θετική αυτή την πρωτοβουλία, λέγοντας ότι υπήρξαν πάρα πολλές απάτες και άλλες παράνομες δραστηριότητες που δεν βοηθούσαν πραγματικά τη βιομηχανία να αναπτυχθεί.

Παρά τη συνολική θετική εικόνα αυτών των κινήσεων, οι τιμές σχεδόν όλων των κρυπτονομισμάτων έχουν συρρικνωθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Εκτός από τα νέα σχετικά με την απαγόρευση των διαφημίσεων, οι τιμές επηρεάστηκαν επίσης από τις πρόσφατες παρατηρήσεις του IRS ότι οι έμποροι των ψηφιακών νομισμάτων θα υπόκεινται σε φόρους κεφαλαιουχικών κερδών, καθώς και από τις εξαγγελίες για συνομιλίες που πρόκειται να συμβούν στη σύνοδο κορυφής των G20 αναφορικά με αυτό το ζήτημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας