ΑρχικήΕφαρμογέςVisa Tap to Phone: Μετατρέψτε το smartphone Android σε POS με μια...

Visa Tap to Phone: Μετατρέψτε το smartphone Android σε POS με μια εφαρμογή

Για να προωθήσει την υιοθέτηση πληρωμών NFC, η Visa κυκλοφόρησε το Tap to Phone μια ειδική εφαρμογή που μετατρέπει το smartphone με λειτουργικό σύστημα android σε POS για την πραγματοποίηση ανέπαφων πληρωμών σε φυσικά καταστήματα, κάτι που θα διευκολύνει στο έπακρο τους εμπόρους λιανικής πώλησης, αφού δεν θα χρειάζεται να αγοράσουν το εξειδικευμένο μηχάνημα που προορίζεται για τη συγκεκριμένη δουλειά, που επιπλέον ορισμένα εξ αυτών συνοδεύονται με μία μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Καθώς ο κόσμος στρέφεται ολοένα και περισσότερο σε ψηφιακές πληρωμές εξαιτίας της πανδημίας, μια απλή εφαρμογή για κινητά μπορεί να βοηθήσει εκατομμύρια πωλητές παγκοσμίως να δεχτούν γρήγορα και με ασφάλεια τις ανέπαφες πληρωμές, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία αγοράς για τους πελάτες. Μετά την πιλοτική εφαρμογή του Visa Tap to Phone κατά το προηγούμενο έτος, η Visa ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος σε περισσότερες από 15 αγορές με σχέδια για επέκταση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την επιτάχυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης της συγκεκριμένης υπηρεσίας στον υπόλοιπο κόσμο μέσω από περισσότερους από 35 συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών Visa Ready for Tap to Phone.

Το Tap to Phone μετατρέπει τα smartphone ή τα tablet Android της τρέχουσας γενιάς σε τερματικά ανέπαφων πληρωμών, POS και softPOS βάσει λογισμικού χωρίς πρόσθετα εργαλεία. Ως μέρος της δέσμευσης της Visa για ψηφιακή υποστήριξη 50 εκατομμυρίων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, αυτό το οικονομικά αποδοτικό εργαλείο βοηθά τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν γρήγορη πρόσβαση στην ψηφιακή οικονομία, να αποτρέψουν τις απώλειες από ενδεχόμενες πωλήσεις και να αυξήσουν τις ταμειακές ροές τους.

Ήδη, ο αριθμός των πωλητών που χρησιμοποιούν το Tap to Phone έχει αυξηθεί κατά 200% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ πλέον τώρα χρησιμοποιείται ενεργά από πολλές χώρες της Ευρώπης, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική. Οι χώρες που χρησιμοποιούν επί του παρόντος το Tap to Phone περιλαμβάνουν τη Λευκορωσία, τη Μαλαισία, το Περού, τη Ρωσία και τη Νότια Αφρική, ενώ προγραμματίζονται επερχόμενες εκκινήσεις στη Βραζιλία, την Ιταλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο και πολλές άλλες. Επίσης, ανακοινώθηκε σήμερα, το πρόγραμμα Visa Ready for Tap to Phone που θα βοηθήσει στην ταχεία παρακολούθηση διαθεσιμότητας προϊόντων της Visa.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166