Χειμερινά ελαστικά, το Bridgestone Blizzak LM005 κέρδισε σε δοκιμές της ADAC

Χειμερινά ελαστικά, το Bridgestone Blizzak LM005 κέρδισε σε δοκιμές της ADAC

Το Bridgestone Blizzak LM005 είναι ο νικητής της χειμερινής δοκιμής ελαστικών ADAC 2020 . Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους οδηγούς μέγιστο έλεγχο και ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Πράγματι, αυτό το ελαστικό είχε καλή απόδοση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης το χειμώνα, χάρη στην ισορροπημένη απόδοση τόσο σε ξηρούς, όσο και σε χιονισμένους δρόμους, αλλά και από πλευράς χειρισμού σε βρεγμένο άσφαλτο.

Εμπειρογνώμονες από την ADAC, τη μεγαλύτερη λέσχη αυτοκινήτων στην Ευρώπη, κήρυξαν ως νικητή το Blizzak LM005 με συνολική βαθμολογία 2,0 και μάλιστα αυτή η επιτυχία είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι βγήκε πρώτο στην κατάταξη ανάμεσα σε 15 αλλά ελαστικά που δοκιμάστηκαν στην ίδια κατηγορία. Η Bridgestone χρησιμοποίησε όλες τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες της για την ανάπτυξη αυτού του προϊόντος. Αυτό το ελαστικό κατασκευάστηκε με το Nano ProTech της Bridgestone, το οποίο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του πυριτίου, ώστε να αποδίδει καλύτερα σε υγρές συνθήκες, όπως και στο χιόνι

Στην πραγματικότητα, το διοξείδιο του πυριτίου διασφαλίζει ότι το ελαστικό έχει τη βέλτιστη ελαστική συμπεριφορά ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας μέγιστη πρόσφυση και κατά συνέπεια άριστο φρενάρισμα για το όχημα που κινείται στο δρόμο. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι το συγκεκριμένο ελαστικό έχει δημιουργηθεί με έξυπνο σχεδιασμό αυλακώσεων ζιγκ-ζαγκ για τη βελτίωση της αποστράγγισης του νερού για καλύτερο σταμάτημα στην άσφαλτο. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, το Blizzak LM005 είναι το πρώτο χειμερινό ελαστικό που αποκτά την ετικέτα της ευρωπαϊκής κατηγορίας «Α» για υγρό κράτημα.

Με τη χαμηλή αντίσταση κύλισης, τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και το χαμηλό θόρυβο, το ελαστικό της Bridgestone όχι μόνο αποφέρει οφέλη όσον αφορά την απόσταση σε χιλιόμετρα και την εξοικονόμηση κόστους, αλλά και λιγότερες εκπομπές αερίων στην ατμόσφαιρα. Το Blizzak LM005 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε 171 μεγέθη για επιβατικά αυτοκίνητα και SUV / 4×4 από 14 έως 22 ίντσες. Η πρωτοποριακή τεχνολογία DriveGuard Run Flat της Bridgestone, είναι ενσωματωμένη μόνο στα κύρια μεγέθη (από 16 έως 18 ίντσες), και σας επιτρέπει να συνεχίσετε να οδηγείτε έως και για 80 χιλιόμετρα απόσταση με μέγιστη ταχύτητα 80 km/h ακόμη και σε περίπτωση που είναι σκασμένο το λάστιχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας