ΑρχικήΕφαρμογέςΗ Microsoft αποκάλυψε πως θα ενσωματώσει χαρακτηριστικά του LinkedIn στο Outlook

Η Microsoft αποκάλυψε πως θα ενσωματώσει χαρακτηριστικά του LinkedIn στο Outlook

Η Microsoft αποκάλυψε πως θα ενσωματώσει χαρακτηριστικά του LinkedIn στο Outlook.

Μόλις πέρυσι, η Microsoft ανακοίνωσε ότι αγόρασε τον δικτυακό τόπο επιχειρηματικής δικτύωσης LinkedIn και τώρα έχει προβεί σε ενσωμάτωση ορισμένων χαρακτηριστικών του στο Outlook τα οποία θα επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν εικόνες προφίλ, ιστορικό εργασίας και ιδέες απευθείας μέσα από τα εισερχόμενά μηνύματα τους.

Τον Σεπτέμβριο ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Satya Nadella έδειξε πως οι χρήστες της εμπορικής έκδοσης του Office 365 (με το δικό τους προφίλ Linkedin) θα μπορούν σύντομα να δουν λεπτομέρειες από τα προφίλ LinkedIn άλλων χρηστών μέσα από μια σειρά από εφαρμογές και υπηρεσίες της Microsoft.

Από σήμερα, η νέα ενοποίηση του Outlook με το LinkedIn θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν κλικ στο όνομα μιας από τις επαφές τους για να εμφανίσουν μια λεπτομερή κάρτα επαφής που θα περιέχει έναν σύνδεσμο στο προφίλ τους στο LinkedIn. Αυτή η μίνι έκδοση του προφίλ τους μοιάζει με την αναδυόμενη Κάρτα Προφίλ του Office και θα δείξει κοινές εμπειρίες εργασίας μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως οι αμοιβαίες συνδέσεις. Θα μπορείτε ακόμη και να συνδεθείτε με άλλους χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο απευθείας μέσα από τα εισερχόμενά σας.

Η νέα ενοποίηση θα κυκλοφορήσει πρώτα στον ιστό του Outlook.com καθώς και στο OneDrive for Business και το SharePoint. Το Outlook για Windows και Outlook για iOS θα λαμβάνει επίσης την ενημερωμένη έκδοση με άλλα προϊόντα του Office τους επόμενους μήνες.

Η ενσωμάτωση του LinkedIn στο Outlook.com θα ξεκινήσει από σήμερα και η Microsoft αναμένει ότι θα είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες μέχρι το τέλος του μήνα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166