ΑρχικήΕιδήσειςΗ Yahoo! EMEA Limited μετονομάστηκε σε Oath (EMEA) Limited

Η Yahoo! EMEA Limited μετονομάστηκε σε Oath (EMEA) Limited

Η Yahoo! EMEA Limited μετονομάστηκε σε Oath (EMEA) Limited. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της Yahoo γι ‘αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

Αγαπητέ χρήστη του Yahoo,

Τον Αύγουστο σάς ενημερώσαμε ότι η Yahoo είναι πλέον μέρος της “Oath”, μιας δυναμικής ομάδας επωνυμιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τεχνολογίας και του Τύπου, όπως η AOL, η HuffPost, η BUILD, το TechCrunch, το Tumblr και το Makers, καθώς και μέλος της οικογένειας εταιρειών Verizon που έχει ως στόχο να διαμορφώσει το μέλλον του Τύπου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα εξακολουθήσετε να απολαμβάνετε όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα και υπηρεσίες Yahoo, αλλά πλέον με την υποστήριξη του δικτύου επωνυμιών της Oath. H Oath προσπαθεί να δημιουργήσει μια ενθουσιώδη και αφοσιωμένη κοινότητα χρηστών, αναπτύσσοντας περιεχόμενο και προϊόντα που εμπνέουν και διασκεδάζουν τον κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτής της συναρπαστικής ενσωμάτωσης στον οργανισμό Oath, από τις 2 Οκτωβρίου 2017 η Yahoo! EMEA Limited μετονομάστηκε σε Oath (EMEA) Limited και η διεύθυνσή μας μετατράπηκε από “5-7 Point Village” σε “5-7 Point Square”.

Ακολουθούν ορισμένες όχι τόσο εμφανείς αλλά εξίσου σημαντικές λεπτομέρειες. Η συγκεκριμένη αλλαγή δεν έχει καμία επίπτωση στην υφιστάμενη σύμβασή σας με τη Yahoo και το μήνυμα αυτό εστάλη αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι Όροι παροχής υπηρεσιών και η Πολιτική απορρήτου της Yahoo EMEA εξακολουθούν να ισχύουν, όταν βρίσκεστε σε έναν ιστότοπο Yahoo, χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή Yahoo ή αλληλεπιδράτε με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις τεχνολογίες μας.

Με εκτίμηση,

Oath (EMEA) Limited
(πρώην Yahoo! EMEA Limited)

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166