ΑρχικήSmartphonesΗ LG ενημερώνει δύο smartphone τελευταίας γενιάς στο Android 10

Η LG ενημερώνει δύο smartphone τελευταίας γενιάς στο Android 10

Η LG ανακοίνωσε σήμερα την ενημέρωση στο Android 10 στα μοντέλα LG K50 και LG Q60, υπογραμμίζοντας «τη δέσμευση της εταιρείας να υποστηρίζει τα smartphone της με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος που κυκλοφορεί στην αγορά, ακόμη και σε συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει κατά τα προηγούμενα χρόνια». Οι ενημερώσεις για τα K30, K40S και K50S βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη σε ένα περιορισμένο αριθμό συσκευών, και αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Το Android 10 θα είναι επίσης διαθέσιμο στα LG K61, K51S και K41S στις αρχές του 2021.

Android 10 με LG UX 9.0, δυνατότητες και πληροφορίες

Η νέα διεπαφή LG UX 9.0 είναι η πιο σημαντική νέα δυνατότητα της ενημέρωσης. Επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το έξυπνο κινητό τηλέφωνο με απλό τρόπο, χάρη στην καλύτερη οργάνωση του μενού και τις επιλογές που απλοποιούν και παράλληλα ενισχύουν το λειτουργικό σύστημα για να τρέχει πιο αποδοτικά η εκάστοτε συσκευή της LG. Οι επιλογές των εφαρμογών «Επαφές» και «Συλλογή» έχουν μετακινηθεί στο κάτω μέρος της οθόνης. Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένες βασικές νέες λειτουργίες που έχουν προστεθεί στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 10 με LG UX 9.0.

  • Γρηγόρη μετάβαση: σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη και στη λίστα των πρόσφατων χρησιμοποιούμενων εφαρμογών μέσω απλών κινήσεων στην κάτω γραμμή πλοήγησης.
  • Σκοτεινή λειτουργία: προσφέρει καλύτερη χρήση περιεχομένου σε χαμηλό φωτισμό και εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας.
  • Ψηφιακή ευημερία: ένας πίνακας για τον έλεγχο του χρόνου που ξοδεύεται χρησιμοποιώντας το smartphone, προκειμένου να διαχειριστεί τη χρήση της συσκευής με με μεγαλύτερη ευθύνη για να μη γίνεται κατάχρηση.
  • Νέα διεπαφή για την κάμερα: γίνεται απλούστερη και πιο διαισθητική και σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε για εναλλαγή από τη μία λειτουργία στην άλλη.
  • Αναδυόμενο παράθυρο: ελαχιστοποίηση εφαρμογών για καλύτερη διαχείριση δραστηριοτήτων πολλαπλών εργασιών.

Να σημειωθεί εδώ, ότι θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις για να ελέγξετε χειροκίνητα αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση, και εφόσον υπάρχει τότε απλά κάντε λήψη την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος που σας παρέχει ο κατασκευαστής του τηλεφώνου.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166