Η Pokimane ζητάει από τους οπαδούς στο Twitch να μην της δίνουν τόσα πολλά χρήματα

Η Pokimane ζητάει από τους οπαδούς στο Twitch να μην της δίνουν τόσα πολλά χρήματα

Οι μεγάλες δωρεές από τους θαυμαστές στο Twitch είναι μία πανέμορφη κίνηση στήριξης προς το πρόσωπο σου, όταν είσαι streamer και θέλεις να προοδεύσεις, αλλά τέτοιες ενέργειες ορισμένες φορές μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση όταν δέχεσαι μεγάλα χρηματικά πόσα, ακόμα κι αν είσαι ευγνώμων για αυτό. Και αυτός ο κανόνας έρχεται να επιβεβαιωθεί από τη γνωστή streamer «pokimane» που έχει σταματήσει να δέχεται πλέον τεράστιες δωρεές από το κοινό που την αγαπάει και τη θαυμάζει.

Η Pokimane ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες στο Twitter ότι, από τώρα και στο εξής, οι δωρεές στο κανάλι της θα έχουν ένα ανώτατο όριο. Δεν μπορείτε πλέον να δωρίσετε περισσότερα από 5 δολάρια στην Imane Anys, η οποία ζητάει από τους οπαδούς της να τα δώσουν σε άλλους streamers που μπορεί να τα χρειάζονται περισσότερο από ό, τι η ίδια. Μία πραγματικά εντυπωσιακή κίνηση που δείχνει μεγαλείο ψυχής, αφού είναι γεγονός πως δύσκολα κάποιος άνθρωπος μπορεί να αντισταθεί στο χρήμα, πόσο μάλλον όταν έρχεται τόσο γρήγορα και εύκολα, χωρίς να κουραστείς καθόλου.

Η παρούσα τακτική έρχεται σε αντίθεση με τους τρόπους που φαίνεται να λειτουργούν η πλειονότητα των influencer. Ωστόσο αποδεικνύεται πως το κανάλι της Pokimane μπορεί να αντέξει οικονομικά . Στις αρχές του 2020, η μαροκινή-καναδική διαδικτυακή προσωπικότητα, Imane Anys, ανακοίνωσε πως έχει συνάψει μια μεγαλειώδης συμφωνία με τον Twitch, και ενώ δεν αποκαλύφθηκε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό που θα λάβει, εν τούτοις φανταζόμαστε πως πρόκειται να κερδίσει μία ολόκληρη περιουσία.

Μόλις ανακοίνωσε αυτό το γεγονός δημόσια η συγκεκριμένη διαδικτυακή προσωπικότητα, έγινε χαμός στα κοινωνικά δίκτυα, και μάλιστα ορισμένοι έσπευσαν να καυτηριάζουν με μαύρο χιούμορ αυτήν την απροσδόκητη ενέργεια, ενώ ένας κορυφαίος θαυμαστής της ανέφερε πως πλέον «θα κρατήσω τα χρήματα που θα σου έδινα και θα αγοράσω διπλάσια μνήμη ram για τον υπολογιστή μου», και φυσικά είναι κάτι που το είπε χαριτολογώντας.

Έτσι καθαρά για πληροφοριακούς λόγους πρέπει να σημειωθεί ότι δεδομένη χρονική στιγμή, η κανάλι της Pokimane στο YouTube έχει 5,5 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ στο Twitch 6,2 εκατομμύρια συνδρομητές.

Προηγούμενο άρθροΑκήρυχτος πόλεμος
Επόμενο άρθροNintendo: Αύξηση πωλήσεων της κονσόλας Switch κατά τη διάρκεια της πανδημίας
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας