Μάρα Σαμαρτζή: Η προσωπικότητα του YouTube που λατρεύτηκε από το κοινό

Μάρα Σαμαρτζή: Η προσωπικότητα του YouTube που λατρεύτηκε από το κοινό

Μάρα Σαμαρτζή: Η προσωπικότητα του YouTube που λατρεύτηκε από το κοινό.

Αναμφισβήτητα η πλατφόρμα του YouTube είναι ένα μέσο στο οποίο μπορεί να εκφράζεται ο κάθε άνθρωπος, όμως είναι γεγονός πως λίγοι καταφέρνουν να ξεχωρίσουν, και η Μάρα Σαμαρτζή είναι από εκείνα τα παραδείγματα που πραγματικά σου προκαλούν μεγάλη εντύπωση για τη μεγάλη απήχηση που έχει στο ευρύ κοινό.

Θα χαρακτήριζα την Μάρα Σαμαρτζή ως την youtuber που δεν κάνει συμβιβασμούς στο περιεχόμενο που ανεβάζει στο YouTube, διότι τα βίντεο της έχουν μία ιδιαιτερότητα που αγγίζουν άμεσα το θεατή, κάτι που δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί αν δεν γνωρίζεις τον τρόπο.

Δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός πως η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από τις παλαιότερες Ελληνίδες youtuber, και αντικειμενικά για να βρίσκεται τόσα χρόνια στις κορυφαίες πρώτες θέσεις, μάλλον κάτι σωστά κάνει.

Ο κόσμος βλέπει στο πρόσωπό της ένα άνθρωπο της διπλανής πόρτας που δεν υποδύεται εκείνες τις αλλοπαρμένες διασημότητες της Αμερικής που διακατέχονται από το σύνδρομο της ντίβας, δυστυχώς ένα στοιχείο που έχει εκλείψει στην εποχή μας.

Θα αποφύγω να αναφέρω τους αριθμούς αναφορικά με τους συνδρομητές και τις προβολές που έχει στα βίντεο της, επειδή κατά την ταπεινή μου άποψη δεν πρέπει να είναι το κύριο ζητούμενο της υπόθεσης, αλλά μόνο η ποιότητα που θα προσφέρει στον θεατή που την παρακολουθεί.

Από την άλλη πλευρά πρέπει να αναφέρουμε ότι τα βίντεο της απευθύνονται κυρίως στον γυναικείο πληθυσμό και λιγότερο στους άνδρες, αλλά για ένα περίεργο λόγο το αρσενικό φύλο αρέσκεται να την βλέπει, όχι γιατί λέει την άποψή της για κάποια προϊόντα ομορφιάς, αλλά για τον τρόπο που εκφράζεται και την ποιότητα του ήθους που εκπέμπει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το YouTube στην Ελλάδα αμείβει με ελάχιστα χρήματα τους παραγωγούς που ανεβάζουν περιεχόμενο στην πλατφόρμα του, και ίσως είναι ο λόγος για τον οποίο αρκετά άτομα εγκαταλείπουν την προσπάθεια να συνεχίσουν αυτό το δύσκολο εγχείρημα, αφού δεν έχει απολύτως καμία οικονομική ανταπόκριση. Επιπλέον αυτά τα άτομα συνήθως αναγκάζονται να κάνουν και μία δεύτερη δουλειά παράλληλα για να κερδίσουν τα προς το ζην, αφού τα χρήματα που βγάζουν δεν φτάνουν ούτε για τσίχλες.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω το γεγονός πως όσοι δεν έχετε γραφτεί ακόμα στο κανάλι της Μάρα Σαμαρτζή, θα σας παρότρυνα να το πράξετε αμέσως για να τη δείξετε την έμπρακτη αγάπη σας, άλλωστε πιστεύω είναι το μόνο σημαντικό στοιχείο για εκείνη και όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας