ΑρχικήΕιδήσειςΟ Warren Buffett μιλάει για το Bitcoin

Ο Warren Buffett μιλάει για το Bitcoin

Ο Warren Buffett μιλάει για το Bitcoin.

Το Bitcoin, όπως και τα άλλα κρυπτονομίσματα είναι καταδικασμένα να αποτύχουν, σύμφωνα με έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές παγκοσμίως.

Ο προεδρεύων, γενικός διευθυντής και κύριος μέτοχος της εταιρείας διαχείρισης μετοχών Berkshire Hathawa, ο Warren Buffett, δήλωσε ότι δεν θα επενδύσει ποτέ σε κρυπτονομίσματα, λόγω της εξαιρετικής αστάθειας που τα χαρακτηρίζουν.

Σε συνέντευξή του στο CNBC , ο Buffett, ο οποίος εκτιμάται ότι η συνολική του περιουσία ανέρχεται στα 84 δισεκατομμύρια δολάρια, δήλωσε: Μπορώ να πω σχεδόν με βεβαιότητα ότι τα κρυπτονομίσματα θα έχουν ένα άσχημο τέλος.

«Αν έμπαινα στη διαδικασία να αγοράζω κάθε κάθε νέο κρυπτονόμισμα που βγαίνει στην αγορά, τότε δεν θα λεγόμουν σοβαρός επενδυτής, και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να σταυρώσω δεκάρα», πρόσθεσε ο Buffett.

Ο Buffett είναι γνωστός για την εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα του στο χώρο των επενδύσεων, η οποία τον αξίωσε να χτίσει ένα αμύθητο πλούτο, επενδύοντας σε εταιρείες όπως η American Express, η Coca-Cola και η Wells Fargo, αλλά ποτέ δεν έκρυψε πως ο μεγαλύτερος του καημός ήταν οι εταιρείες τεχνολογίας.

Ο Buffet επισήμανε το γεγονός πως: Γιατί σε τούτο τον κόσμο πρέπει να παίρνω θέση για το οτιδήποτε; ιδίως όταν δεν γνωρίζω από πού κρατάει η σκούφια του ( εννοεί βέβαια το Bitcoin).

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166