Στρατηγική συμφωνία μεταξύ Taboola και Sony Network Communications

Στρατηγική συμφωνία μεταξύ Taboola και Sony Network Communications

Η Taboola, μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές πλατφόρμες παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα μια εξαιρετικά σημαντική στρατηγική συνεργασία με την Sony Network Communications, (θυγατρική εταιρεία της Sony Corporation).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Sony Network Communications θα ενσωματώσει το πλάισιο Taboola News στις υπηρεσίες της Sony News Suite για να προσφέρει εξατομικευμένη συνθετική εμπειρία στο ευρύ κοινό που περιηγείται στο διαδίκτυο (μέσω της μορφής διαφημίσεων), παρέχοντας τους ουσιαστικά χρήσιμο περιεχόμενο έτοιμο για ανάγνωση χωρίς να χρειαστεί να μεταβαίνουν από ιστότοπο σε ιστότοπο για να το βρουν.

Στόχος της συνεργασίας είναι να επιτρέψει στη Sony να προσφέρει εξατομικευμένο και σχετικό περιεχόμενο από το παγκόσμιο δίκτυο εκδοτών premium της Taboola στις υπηρεσίες News Suite.

Εκτός από την αυξανόμενη εμπλοκή των χρηστών, το Taboola News δημιουργεί μια νέα ροή εσόδων για τη Sony Network Communications και πρακτικά παρέχει στους εκδότες των ιστοτόπων που συμμετέχουν στο διαφημιστικό δίκτυο της Taboola μια νέα μέθοδο ανάπτυξης των αναγνωστικών ακροατηρίων τους, υποστηρίζοντας παράλληλα την ποιότητα της δημοσιογραφίας. Η Sony Network Communications θα ενσωματώσει τη ροή ειδήσεων Taboola News feed απευθείας στο News Suite, εμφανίζοντας σχετικές εξατομικευμένες ειδήσεις και περιεχόμενο από το δίκτυο εκδοτών premium της Taboola.

από την άλλη πλευρά οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και οι κατασκευάστριες εταιρίες κινητών συσκευών θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Taboola News για να μεταφέρουν περιεχόμενο τους απευθείας στις συσκευές των χρηστών τους με συνοπτικές διαδικασίεςσε 50 περίπου αγορές σε όλο τον κόσμο όπου λειτουργεί το Taboola. Το Taboola είναι σε θέση να αξιοποιήσει τον κινητήρα εξατομίκευσης με γνώμονα την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει για να παρουσιάσει το το πιο κατάλληλο περιεχόμενο για τον κάθε χρήστη ξεχωριστά είναι πολύ πιθανό να τον ενδιαφέρει.

Μέσω ετούτης της συνεργασίας, οι εταιρείες Sony Network Communications και Taboola θα επιτρέψουν στους εκδότες τύπου premium να μοιράζονται επιμελημένο περιεχόμενο σε μια εντυπωσιακή εμπειρία ανάγνωσης ειδήσεων σε εκατομμύρια ανθρώπους, διαφοροποιώντας δραστικά την εξάρτηση τους από άλλες πηγές επισκεψιμότητας.