ΑρχικήΕιδήσειςΤο νέο Google Analytics. Ετοιμαστείτε για το μέλλον

Το νέο Google Analytics. Ετοιμαστείτε για το μέλλον

Η Google έχει προβεί σε ορισμένες καίριες αλλαγές που αφορούν την πλατφόρμα μέτρησης επισκεπτών για ιστότοπους, εφαρμογές, και βίντεο στο YouTube, εξηγώντας λεπτομερώς μέσω μίας ανακοίνωσης τι έχει κάνει παρακάτω:

Εκατομμύρια επιχειρήσεις, μεγάλες και μικρές, βασίζονται στο Google Analytics για να κατανοήσουν τις προτιμήσεις των πελατών και να δημιουργήσουν καλύτερες εμπειρίες για αυτούς. Το Google Analytics σας βοηθάει πλέον να κατανοείτε σωστότερα τους πελάτες σας. Με τις γρήγορες αλλαγές στη συμπεριφορά των πελατών και τα εξελισσόμενα πρότυπα του κλάδου για το απόρρητο, είναι δυσκολότερο από ποτέ να εξασφαλίσετε τα insight που χρειάζεστε. Οπότε και γι’ αυτό, σας παρουσιάζουμε μια νέα, πιο έξυπνη εμπειρία Analytics που προσφέρει τα βασικά insight πελατών που χρειάζεστε, για να είστε έτοιμοι για ό,τι φέρει το μέλλον. Ξεκινήστε σήμερα με λίγα μόνο κλικ.

Αυτή η εμπειρία επόμενης γενιάς θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε ένα εντελώς νέο επίπεδο ψηφιακής ανάλυσης.

  • Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη μηχανική εκμάθηση, ώστε να αναδεικνύει αυτόματα insight βάσει των δεδομένων σας τα οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τη βελτίωση του μάρκετινγκ.
  • Προσφέρει πληρέστερη κατανόηση ολόκληρου του κύκλου ζωής των πελατών σας, από την απόκτηση μέχρι τη διατήρηση, συνδυάζοντας δεδομένα εφαρμογής και ιστού.
  • Κοιτάζοντας προς το μέλλον, αυτή η εμπειρία θα λειτουργεί με ή χωρίς cookie ή αναγνωριστικά, για να μπορείτε να μαθαίνετε πληροφορίες για τους πελάτες σας, ακόμη και όταν υπάρχουν κενά στα δεδομένα σας.
  • Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην επόμενη γενιά του Analytics, για να σας βοηθήσουμε να ενισχύσετε την ανάπτυξη και την απόδοση επένδυσής σας (ROI) μακροπρόθεσμα.
  • Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε το ψηφιακό υπόβαθρο για τις μελλοντικές επιχειρηματικές σας ανάγκες. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πρώτα βήματα εδώ.

Θα τα πούμε στο διαδίκτυο. Η ομάδα του Google Analytics

Σε γενικές γραμμές αυτές τις αλλαγές θεωρούνται αρκετά θετικές, αφού θα δώσουν τη δυνατότητα στους εκδότες ιστοτόπων, στους κατόχους εφαρμογών, και στους δημιουργούς βίντεο στο YouTube ούτως ώστε να μετράνε πιο σωστά και πιο αποτελεσματικά την επισκεψιμότητα, και κατ’ επέκταση να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις για τα μελλοντικά τους βήματα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166