Το Quarterback δυναμώνει την πλατφόρμα του για Streamers και Gamers

Το Quarterback δυναμώνει την πλατφόρμα του για Streamers και Gamers

Το Quarterback δυναμώνει την πλατφόρμα του για Streamers και Gamers.

Το Quarterback συγκέντρωσε μέσω χρηματοδότησης 2.5 εκατομμύρια δολάρια για την αναβάθμιση της πλατφόρμας της για τους επαγγελματίες streamers και Gamers που μεταδίδουν βίντεο με την προοπτική να λάβουν τη μέγιστη υποστήριξη από τους οπαδούς τους που παρακολουθούν τη δραστηριότητα τους στο διαδίκτυο.

Ο στόχος της εταιρείας από το Λος Άντζελες είναι να βοηθήσει τις προσωπικότητες του διαδικτύου να κερδίσουν χρήματα και να εμπλακούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους οπαδούς τους, κάτι που δεν συμβαίνει στο YouTube, αφού εκεί βγάζουν ικανοποιητικά χρήματα μόνο τα μεγάλα ονόματα.

Εκτιμάται ότι το 2018 τα συνολικά έσοδα της εταιρείας θα αυξηθούν κατά 38% αγγίζοντας τα 906 εκατομμύρια δολάρια, και θα αυξηθούν περαιτέρω στα 1,65 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2021, σύμφωνα με τον ερευνητή της αγοράς Newzoo .

Ωστόσο για να φτάσει η Quarterback σε αυτά τα ικανοποιητικά επίπεδα κερδοφορίας, οι οπαδοί των streamers θα πρέπει να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα από τη είθισται να γίνεται.

Το Quarterback ανοίγει νέα κανάλια δημιουργίας εσόδων για τους Gamers, τους streamers και άλλα ταλέντα ή προσωπικότητες του διαδικτύου, επιτρέποντας στους οπαδούς να δείχνουν την υποστήριξή τους και να αλληλεπιδρούν με τα αστέρια των esport παίζοντας τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Η beta έκδοση του Quarterback είναι πλέον διαθέσιμη για το League of Legends και θα επεκταθεί σε επιπλέον τίτλους esports τους προσεχείς μήνες.

Το Quarterback επιτρέπει στους παίκτες των esports να φιλοξενούν καθημερινές προκλήσεις για τους οπαδούς τους. Μπορούν επίσης να να λαμβάνουν χορηγίες από το κοινό τους, να δίνουν βραβεία και να προσφέρουν εξειδικευμένα προνόμια σε ορισμένα άτομα. Η πλατφόρμα λειτουργεί σε ψηλά επίπεδα ποιότητας σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας την αίσθηση την ευκαιρία στους Gamers να επικεντρωθούν στο παιχνίδι τους, και όχι στις περιττές λεπτομέρειες που θα τους αποσπάσουν την προσοχή.

Είναι γεγονός πως οι Streamers, επαγγελματίες παίκτες των esports και οι δημιουργοί περιεχομένου βίντεο χρειάζονται έναν νέο τρόπο να δημιουργούν έσοδα, και να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους, ακόμα και εκτός σύνδεσης, αντί να απαιτείται να προβάλλουν συνεχώς ζωντανό βίντεο για 24 ώρες στη σειρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας