ΑρχικήΨυχαγωγίαΓυναικεία Παπούτσια: Τιμές, Ποιότητα και Σχέδια

Γυναικεία Παπούτσια: Τιμές, Ποιότητα και Σχέδια

Το όνειρο της κάθε γυναίκας είναι μια τεράστια ντουλάπα γεμάτη παπούτσια, όλων των κατηγοριών σε όσα περισσότερα σχέδια και χρώματα μπορεί κανείς να φανταστεί. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει γιατί σήμερα, τα γυναικεία παπούτσια, αποτελούν πλέον όχι μόνο βασικό αξεσουάρ για την ενδυματολογική επιλογή μιας γυναίκας, αλλά και έργα τέχνης. Οι σχεδιαστές πλέον, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν παπούτσια που η φαντασία παλαιότερα δεν έφτανε ως εκεί ή δεν τολμούσε να φτάσει…

Ζούμε σε μια εποχή που ο καταναλωτής θέλει να έχει τα πάντα… και γιατί όχι, αν μπορεί να ανταπεξέλθει έχει κάθε δικαίωμα να προσφέρει στον εαυτό του το «δώρο» που επιθυμεί. Είναι σίγουρο, πως οι εποχές είναι ζόρικες, αλλά καθένας από εμάς αξίζει να ψάχνει για το καλύτερο και στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Τα γυναικεία παπούτσια, είναι το φετίχ των περισσότερων καταναλωτριών και αυτό σημαίνει πως σίγουρα οι κατασκευάστριες εταιρείες κάθε χρόνο πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τις ενδιαφερόμενες αγοράστριες. Μπότες, μποτάκια, πέδιλα, σανδάλια, πιπ τόου, μπαλαρίνες, αθλητικά, πλατφόρμες… όλα είναι απαραίτητα για κάθε γυναίκα και κάθε γυναίκα τα επιθυμεί.

Ωστόσο, οι τιμές δεν είναι ίδιες για όλα τα παπούτσια… και έτσι κάθε καταναλώτρια, επιλέγει να αγοράσει αυτό που της αρέσει, αλλά σε προσιτή, για εκείνη τιμή. Οι τιμές της αγοράς ποικίλουν, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Οι διαφορές, έχουν κυρίως να κάνουν με τον σχεδιαστή του υποδήματος, την κατασκευάστρια εταιρεία, την χώρα προέλευσης, τα υλικά κατασκευής του παπουτσιού και σίγουρα πολλούς άλλους παράγοντες. Είναι λογικό λοιπόν πως θα βρείτε παπούτσια σε υψηλές τιμές, παπούτσια σε πολύ προσιτές τιμές και φυσικά παπούτσια σε χαμηλές τιμές, αρκεί να κάνετε μια έρευνα αγοράς και βέβαια, μην ξεχνάτε πως όλα αυτά είναι σχετικά και καθαρά υποκειμενικά κριτήρια.

Τα γυναικεία παπούτσια, εκτός από μεγάλη ποικιλία στις τιμές, έχουν μεγάλη ποικιλία και στην ποιότητα. Πολλές φορές μπορεί να τύχει ένα υπόδημα να μην σας βγει όπως θα θέλατε, κάτι που είναι λογικό, αν ψάξει κανείς στην αγορά θα βρει πολλά παπούτσια και φυσικά σε διαφορετικές ποιότητες κάθε φορά, αυτό οφείλεται στα εργοστάσια κατασκευής και μάλλον σε κάποιους κατασκευαστικούς και υλικούς παράγοντες που μόνο οι ειδικοί μπορούν να διαπιστώσουν.

Επιπλέον, ένα ακόμα πράγμα που διαθέτουν να γυναικεία παπούτσια, και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό ποικιλίας, είναι αυτό των σχεδίων και των χρωμάτων. Διαρκώς, σχεδιάζονται καινούργια παπούτσια με σκοπό να βγουν στην αγορά και να εντυπωσιάσουν το καταναλωτικό κοινό, προσελκύοντας τις κυρίες να αποκτήσουν ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια. Και φυσικά το πετυχαίνουν πάντα, αφού όλα τα νέα σχέδια στα γυναικεία παπούτσια, είναι χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο εντυπωσιακά… έτσι κάθε γυναίκα θέλει να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια, που να διαθέτουν έντονο χρώμα ή ένα ζευγάρι που να είναι διακοσμημένο με κρόσσια, με φτερά, με τρουκς, με καρφιά ή με λεπτή δαντέλα.

Είναι γεγονός πως ο κατάλογος της ποικιλίας των σχεδίων στα υποδήματα δεν τελειώνει… παπούτσια με τακούνια σε όλα τα σχέδια και τα μεγέθη, ακόμα και τακούνια, διακοσμημένα με καρφιά ή σκαλιστά με κάποιο σχέδιο, χοντρά ή λεπτά. Παπούτσια με διπλό πάτο ή όχι. Παπούτσια με έντονες αποχρώσεις ή απαλά χρώματα με διαμαντάκια για διακόσμηση… από όποια πλευρά και αν κοιτάξεις το κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό και απαραίτητο για κάθε γυναίκα… Η επιλογή είναι προσωπικό σας θέμα, κάντε μια έρευνα αγοράς και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε με τα καινούργια σας παπούτσια.

Θα αγοράζατε φθηνά γυναικεία παπούτσια;

Στην εποχή της παγκόσμιας ύφεσης και στην μεγάλη οικονομική κρίση της χώρας μας, οι περικοπές σε δαπάνες που δεν είναι είδη α’ αναγκών, είναι αρκετά μεγάλες. Όταν σκεφτόμαστε περικοπή προσωπικών δαπανών, αμέσως ο νους μας πάει σε είδη όπως παπούτσια, αξεσουάρ,ρούχα και όλα τα συναφή.

Θα πρέπει να μειώσουμε τον διαθέσιμο προϋπολογισμό μας απ’αυτά τα είδη έτσι ώστε να καταφέρουμε να επιβιώσουμε μέσα στις όλες αλλαγές του οικονομικού κλίματος. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να συμβιβαστείτε και να αγοράζετε είδη χαμηλότερης ποιότητας ή να μην αγοράζετε τα αγαπημένα σας παπούτσια. Υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές καθώς και έξυπνες αγορές.

Μπορείτε να αποταμειεύετε πραγματικά κάποια χρήματα, αγοράζοντας φθηνά γυναικεία παπούτσια. Εαν έχετε αποφασίσει για το στυλ παπουτσιού που θέλετε να αγοράσετε, τότε μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και να βρείτε δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν γυναικεία παπούτσια και έτσι να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, στη καλύτερη δυνατή τιμή.

Εαν αγοράζετε πάντα παπούτσια brand, όπως τα γνωστά στην Ελλάδα γυναικεία ΝΑΚ, τότε καλό είναι να κάνετε μια έρευνα αγοράς διάρκειας μερικών ημερών, καθώς συνήθως θα βρείτε μια πολύ καλή προσφορά!

Οι αγορές μέσω ίντερνετ έχουν καταφέρει να εξοικονομήσουν στους πελάτες αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν μειωμένα κόστη κι έτσι μεταφέρουν το κέρδος αυτό στο πελάτη, με αποτέλεσμα να αγοράζει τα προϊόντα σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. Τρανό παράδειγμα όλων αυτών είναι τα γυναικεία παπούτσια όπου σε ένα φυσικό κατάστημα μπορεί να κοστίζουν 100 και 150 ευρώ και στο ίντερνετ το κοστολόγιο να είναι στα 70€! Τόσο μεγάλες είναι οι διαφορές.

Συμβουλές για φθηνά παπούτσια

Εαν θέλετε να βρίσκετε πάντα φθηνά παπούτσια θα πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις στα θέλω σας, όπως στο σχέδιο και στο χρώμα του παπουτσιού. Κάποια καταστήματα βγάζουν ανά περιόδους προσφορές σε συγκεκριμένα όμως σχέδια και κωδικούς. Έτσι, με μια μικρή υποχώρηση μπορείτε να αγοράσετε ένα πολύ καλό προϊόν σε καταπληκτική τιμή.

Συμβουλευτείτε το διαδίκτυο. Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες με οικονομικά παπούτσια όπως το Skroutz.gr . Στην συγκεκριμένη διαδικτυακή τοποθεσία μπορείτε να βρείτε πάνω από 15000 κωδικούς παπουτσιών από γνωστές μάρκες και να συγκρίνετε τιμές και σχέδια μεταξύ τους. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά είδος ή να περιορίσετε το εύρος τιμής των προϊόντων που θέλετε να εμφανίζονται.

Ένας άλλος τρόπος για να βρίσκετε φθηνά παπούτσια είναι μέσω των τοπικών αγορών. Κάποιες φορές τα τοπικά καταστήματα βγάζουν προσφορές για 1 ή 2 ημέρες – δηλαδή για περιορισμένο διάστημα. Αυτό το κάνουν για να προσφέρουν κάποια είδη σε μεγάλη έκπτωση αλλά και για να τζιράρουν τα καταστήματά τους.

Σύνοψη

Υπάρχουν αρκετές λύσεις για να συνεχίζετε να προμηθεύεστε τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σας, ακόμα και σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που βιώνουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή έρευνα αγοράς και να βρίσκετε πάντα τις ευκαιρίες, στη σωστή στιγμή. Δεν έχει σημασία εάν ψάχνετε για επώνυμα παπούτσια ή καθημερινά παπούτσια τρεξίματος – στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε τις φθηνότερες προσφορές εαν γνωρίζετε που και πότε να ψάξετε!

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166