ΑρχικήΟικονομίαΟι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χάνουν έσοδα από τις μειωμένες επιλογές πληρωμής

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χάνουν έσοδα από τις μειωμένες επιλογές πληρωμής

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χάνουν έσοδα από τις μειωμένες επιλογές πληρωμής.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMBS) του Ηνωμένου Βασιλείου αντιμετωπίζουν ποικίλες προκλήσεις καθώς προσπαθούν να να παραμείνουν κερδοφόρες σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά σύμφωνα με νέα έρευνα της NCR.

Η νέα έρευνα της εταιρείας διαπίστωσε ότι η μη τήρηση των προσδοκιών των πελατών, όσον αφορά τις γενικές επιλογές πληρωμής οδηγεί σε εκτιμώμενη απώλεια εσόδων μέχρι 28,5 δισεκατομμύρια λίρες ετησίως.

Η μελέτη της NCR διαπίστωσε επίσης ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που προσφέρουν περιορισμένες επιλογές πληρωμής χάνουν κατά μέσο όρο 68 εκατομμύρια λίρες σε συναλλαγές κάθε μήνα και έως και 820 εκατομμύρια λίρες ετησίως. Τα προϊόντα που δεν πωλούνται συμβάλουν επίσης στις τεράστιες οικονομικές απώλειες για το ένα τέταρτο εξ αυτών.

Οι μισές από τις επιχειρήσεις που ερωτήθηκαν από την NCR αναγνώρισαν τη σημασία της επιλογής της κατάλληλης πλατφόρμας εμπορίου και κατανοούσαν πώς επηρεάζει την κερδοφορία τους, το 42% επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν προτεραιότητα γι ‘αυτούς. Αν και η χρήση μιας πλατφόρμας εμπορίου θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών για το 23% των επιχειρήσεων που ξοδεύουν περισσότερες από 20 ώρες ανά μήνα για τη σύνταξη αναφορών που θα τους βοηθήσει να προβούν σε καλύτερο μάρκετινγκ.

Η διατήρηση του πελάτη ως πιστό καταναλωτή για την επιχείρηση βρέθηκε επίσης ως βασικός συντελεστής στην ετήσια ανάπτυξη παράλληλα με την ανταγωνιστική τιμολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών και το επιτυχημένο πρόγραμμα μάρκετινγκ. Από τους ερωτηθέντες όμως, το 49% παραδέχτηκε ότι δεν κατανοεί τις ανάγκες του πελάτη του και ότι ένας στους τέσσερις δήλωσε ότι έχασε τουλάχιστον 20 χιλιάδες λίρες ​​το μήνα, επειδή δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματά του.

Ο γενικός επικεφαλής του NCR Silver, ο Leigh Saunders εξήγησε πως η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να διευκολύνει τα πράγματα και τις καταστάσεις, λέγοντας:

«Αναγνωρίζουμε τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη σημερινή οικονομία και η απάντησή μας ήταν να δημιουργήσουμε ευέλικτες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που θα τους βοηθήσουν να ευδοκιμήσουν. Η σειρά προϊόντων NCR Silver παρέχει επιχειρηματικές γνώσεις σε τομείς όπως οι συναλλαγές πωλήσεων, το απόθεμα και η αφοσίωση των πελατών. Αυτό επιτρέπει στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο για τα επίπονα καθήκοντα και περισσότερο χρόνο για τις αποφάσεις που τους βοηθούν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί».

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166