ΑρχικήΟχήματαPorsche Taycan: έρχεται υποστήριξη για Apple Podcast

Porsche Taycan: έρχεται υποστήριξη για Apple Podcast

Η συνεργασία μεταξύ της Porsche και Apple τελικά αρχίζει και αποδίδει καρπούς προς όφελος των οδηγών που οδηγούν το πολυτελές αυτοκίνητο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το ηλεκτρικό Taycan, θα έχει την πλήρη ενσωμάτωση του Apple Podcast . Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες αυτού του μοντέλου αυτοκινήτου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια podcast που διατίθενται από την υπηρεσία Apple, δηλαδή μία τεράστια συλλογή ηχογραφημένου ηχητικού υλικού που αδιαμφισβήτητα θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη του χρήστη. Όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε το iPhone στο όχημα σας. Στην πραγματικότητα, απλά χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μόνο το Apple ID σας.

Αυτή η καινοτομία είναι ήδη διαθέσιμη για όσους αγοράζουν το γερμανικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο από σήμερα. Για τους «παλιούς» κατόχους, αυτή η νέα δυνατότητα θα φτάσει τον Ιανουάριο μέσω ενημέρωσης. Προηγουμένως, έπρεπε να χρησιμοποιήσετε το Apple CarPlay για να χρησιμοποιήσετε το Apple Podcast . Επίσης μία άλλη εξίσου ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με το γεγονός πως ο εκάστοτε οδηγός θα μπορεί να διαχειριστεί την εφαρμογή μέσω του φωνητικού βοηθού που είναι ενσωματωμένος στο ψηφιακό σύστημα του οχήματος. Αυτή δεν είναι η πρώτη εφαρμογή της Apple που ενσωματώνεται στο Taycan infotainment. Στην πραγματικότητα, το πρώτο ήταν το Apple Music. Εν τούτοις τα ευχάριστα δεν τελειώνουν εδώ αφού, θα είναι δυνατή η προβολή των στίχων των τραγουδιών στην οθόνη του συνοδηγού.

Φυσικά, θα υπαρχει πλήρης υποστήριξη για όλες τις δυνατότητες του Apple CarPlay. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά σίγουρα θα εξιτάρουν ειδικά τους πελάτες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα και το οικοσύστημα της Apple. Η Porsche, επομένως, ήθελε να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας του ηλεκτρικού της μοντέλου για να προσφέρει στους πελάτες έναν νέο τρόπο να περνούν ευχάριστες και χαλαρές στιγμές ενώ ταξιδεύουν.

Αν και τα προαναφερόμενα νέα θεωρούνται κάτι παραπάνω από θετικά, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τους κατόχους smartphone που έχουν εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Android. Πράγματι, η Porsche δεν έχει ακόμη εφαρμόσει υποστήριξη για το Android Auto στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου της.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166