Πώς να κερδίσετε χρήματα μέσω Instagram, πλήρης οδηγός

Πώς να κερδίσετε χρήματα μέσω Instagram, πλήρης οδηγός.

Το Instagram είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εργαλεία μάρκετινγκ αυτής της γενιάς. για αυτόν τον λόγο, ο καθένας μπορεί να κερδίσει χρήματα με λίγη υπομονή και λίγες απλές τεχνικές κινήσεις. Δημιουργώντας έναν ειδικό, καλά διατηρημένο λογαριασμό Instagram με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, το οποίο θα προσελκύει τα εμπορικά σήματα να σας κάνουν πρόταση να διαφημιστούν σε εσάς έμμεσα ή άμεσα.

Βέβαια υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις για να επιτευχθεί αυτό το σενάριο, αλλά το σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι να έχετε αρκετούς ακόλουθους που θα αλληλεπιδρούν με τις φωτογραφίες ή το περιεχόμενό σας. Να θυμάστε πως κανένας δεν έχει λεφτά για πέταμα, οπότε όταν θα σας πλησιάσουν για να συζητήσετε πιθανή συνεργασία για διαφήμιση, δώστε τους να καταλάβουν πως επρόκειτο για μία καλή επένδυση και ότι θα τους βγάλετε ασπροπρόσωπους, διαφορετικά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και προφανώς δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου.

Πίνακας περιεχομένων

Δημιουργία ελκυστικού λογαριασμού.

1. Δημιουργήστε ένα δημιουργικό και περιγραφικό όνομα χρήστη.

Μόλις το Instagram account σας γίνει διάσημο, οι χρήστες θα ανατρέξουν να αναζητήσουν το όνομα χρήστη του λογαριασμού σας. για αυτό το λόγο, το όνομα χρήστη σας πρέπει να είναι αξέχαστο, διακριτικό και εύκολο ούτως ώστε να παραμείνει στη μνήμη των θαυμαστών σας.

Το στυλ του ονόματος χρήστη πρέπει να αντικατοπτρίζει το θέμα του περιεχομένου σας. για παράδειγμα, αν είστε καλλιτέχνης, ίσως θελήσετε να κατοχυρώσετε το όνομα με το οποίο δραστηριοποιείται ή το ψευδώνυμο του καλλιτεχνικού σας ονόματος. Μην ξεχνάτε πως το όνομα προσδιορίζει την ταυτοποίηση αυτό που είσαστε, οπότε αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άσχετο username.

2. Συμπληρώστε το βιογραφικό σας με τις σχετικές πληροφορίες.

Υπάρχουν διάφορα πράγματα και εξίσου πολύ σημαντικά που πρέπει να γράψετε, ούτως ώστε ο κόσμος να γνωρίζει τα απαραίτητα για την προσωπικότητά σας.

Μια πλούσια, αλλά συνάμα συνοπτική περιγραφή του περιεχομένου, των κινήτρων και / ή της πρόθεσης είναι η προτιμότερη οδός.

 • Ένας σύνδεσμος προς τον ιστότοπό σας είναι απαραίτητος (αν έχετε).
 • Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την οποία χρησιμοποιείται για την εργασία σας. Αξίζει να δημιουργήσετε μια ειδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον λογαριασμό σας Instagram, ακόμη κι αν δεν το χρειάζεσαι τώρα, είναι σπουδαίο για μελλοντικά ζητήματα.
 • Προσθέστε οπωσδήποτε τα ονόματα χρηστών για οποιονδήποτε σχετικό λογαριασμό έχετε στα υπόλοιπα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (π.χ. Twitter και Facebook).
 • Επίσης μην ξεχάσετε να πρόσθεσε τα ονόματα χρηστών που χρησιμοποιείται για όλες τις υπηρεσίες συνομιλίας και θέλετε να μοιραστείτε (π.χ. Viber, Snapchat και άλλα).
 • Eίναι επιτακτική ανάγκη να έχετε διαθέσιμο στο κοινό το username για PayPal ή Venmo για πιθανές δωρεές.
 • Ένα βιογραφικό σημείωμα. Η δημοσίευση αυτού σε μια στατική σελίδα blog και στη συνέχεια η σύνδεση της σελίδας του ιστολογίου στο βιογραφικό σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εμφανίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

3. Αποφασίστε σχετικά με ποιο θέμα θα σχετίζεται το περιεχόμενό σας.

Σε αντίθεση με την προσωπική σελίδα Instagram ή το Facebook, οτιδήποτε καταχωρίζετε εδώ πρέπει να ταιριάζει σε ένα ξεχωριστό θέμα (π.χ. γυμναστήριο ή φαγητό).

Βρείτε κάτι που πιστεύετε ότι η κοινωνία δεν έχει (ή κάτι που θα ωφεληθεί από το να έχει περισσότερο) που να συσχετίζεται με τα ταλέντα σας.

Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας συμμορφώνεται με τους Όρους Χρήσης του Instagram, γιατί υπάρχει περίπτωση, αν παραβείτε τους όρους να σας κλείσουν το λογαριασμό (σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις συμβαίνει κάτι τέτοιο).

4. Βελτιώστε τις αναρτήσεις σας και τις περιγραφές τους.

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη λήψη φωτογραφιών οι οποίες θα είναι αισθητικά ευχάριστες με τη χρήση φίλτρων και άλλων επιλογών επεξεργασίας, καθώς και την τοποθέτηση σχετικών πληροφοριών στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Αν διαφημίζετε, για παράδειγμα, μια σύντομη πρόταση που περιγράφει το προϊόν ή την υπηρεσία που προωθείτε σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο βελτιώνει τη ζωή σας, να είναι ακολουθούμενη από κατάλληλους συνδέσμους και θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Τα μηνύματα τείνουν να είναι καλύτερα να δημοσιεύονται περίπου στις 2:00 μ.μ. έως τις 5:00 π.μ. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε κάπου ενδιάμεσα σε αυτές τις ώρες, για τη συγκεκριμένη ζώνη ώρας του δημογραφικού σας προορισμού που θα διαφημίζεται.

5. Δημοσίευση αρκετές φορές την ημέρα

Ενώ είναι σημαντικό να μην πλημμυρίσετε τους οπαδούς σας με περιττό περιεχόμενο. Είναι απολύτως χρήσιμο να αναρτάτε ποιοτικές δημοσιεύσεις μερικές φορές την ημέρα που θα τους κρατήσει ικανοποιημένους και ενήμερους, αναφορικά με την προσωπικότητά και τις δραστηριότητές σας.

Προσπαθήστε να μεταβάλλετε το περιεχόμενό σας στο θεματικό πεδίο εφαρμογής που κινείστε. Είναι άσκοπο και χωρίς κανένα όφελος να παρεκκλίνετε πάρα πολύ από τα πράγματα που δημοσιεύετε κανονικά, αλλά δεν πρέπει να δημοσιεύετε το ίδιο πράγμα κάθε μέρα, αφού όπως καταλαβαίνετε θα γίνει βαρετό.

6. Διαβάστε τα σχόλια των αναρτήσεων σας.

Οι χρήστες συχνά – πυκνά θα σας γράφουν σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες σας- είτε για καλό σκοπό, γιατί σας αγαπούν, είτε και κάποια αυστηρά- τα οποία θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τις μελλοντικές σας αναρτήσεις στην πλειοψηφία των οπαδών σας.

Πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν μπορείτε να ενσωματώσετε τις προτάσεις όλων των θαυμαστών σας. οπότε καλό είναι να εστιάσετε σε κοινά θέματα που το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών σας, σας ζητά στο Instagram.

7. Διατηρήστε ενεργή την παρουσία σας στο Instagram.

Αυτό θα προωθήσει ταυτόχρονα το όνομα του λογαριασμού σας και θα αυξήσει την συνολική σας διαδραστικότητα με το κοινό:

Απαντήστε συχνά στα σχόλια. Αφού φτάσετε σε κάποιο σημαντικό αριθμό οπαδών που σας ακολουθούν, είναι λογικό να μην μπορείτε πλέον να απαντάτε σε όλα τα σχόλια. αλλά, προσπαθήστε να απαντήσετε σε μερικούς χρήστες ανά δημοσίευση και η απάντηση να είναι αντιπροσωπευτική και για τους υπόλοιπες που θα την διαβάσουν.

Επιδιώξτε να βρείτε τι ζητάει το κοινό σας, και μην διστάζετε να γράφεται σχόλια σε άλλους διάσημους ή σε εκείνους που έχουν μεγάλο αριθμό θαυμαστών (Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα).. Αυτός είναι ένας τρόπος για να εξασκηθείτε στον αλτρουισμό του Instagram, ενώ ταυτόχρονα θα προωθείται το όνομα του λογαριασμού σας.

8. Συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Instagram με άλλους λογαριασμούς των social media.

Οι σύνδεσμοι με τους σχετικούς λογαριασμούς των social media σας θα πρέπει να βρίσκονται ήδη στο βιογραφικό σας, αλλά είναι σημαντικό να διατηρήσετε και τους υπόλοιπους λογαριασμούς σας ενημερωμένους με σχετικό περιεχόμενο:

Facebook – Δημιουργήστε και διατηρήστε μια αποκλειστική σελίδα στο Facebook για το περιεχόμενό σας στο Instagram. Στη συνέχεια, μπορείτε να προωθήσετε αυτήν τη σελίδα στο Facebook.

Twitter – Δημιουργήστε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό Twitter για το περιεχόμενό σας στο Instagram. Μπορείτε να τοποθετήσετε διαδοχικά το περιεχόμενο Instagram στο Twitter, αν και καλό είναι να προσπαθήσετε να δημοσιεύσετε μοναδικό περιεχόμενο και όχι παντού το ίδιο, είναι κουραστικό για τον κόσμο να βλέπει τα ίδια και τα ίδια.

Άλλοι ιστότοποι που θα συνδέονται με την δημογραφική σας προέλευση, περιλαμβάνουν το Tumblr, το YouTube και το Pinterest.

Οικοδόμηση βάσης από ακόλουθους στο instagram.

1. Ορίστε έναν στόχο αριθμού ακόλουθων.

Αυτό θα πρέπει να εξαρτάται από το θέμα του περιεχομένου σας. εάν σκοπεύετε να υποβάλετε αίτηση για συνεργασία με μάρκες για διαφημιστικές καμπάνιες, για παράδειγμα, τα περισσότερα εμπορικά σήματα θα απαιτήσουν από εσάς να έχετε περίπου 5000 οπαδούς για να μπορείτε να διαφημιστείτε για αυτές.

2. Χρησιμοποιήστε τα σχετικά hashtags στις αναρτήσεις σας.

Αν προσπαθείτε να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο δημογραφικό μέρος, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε – hashtag για τους οποίους η δημογραφική ομάδα μπορεί να ψάξει. Για παράδειγμα, εάν έχετε αρκετές φωτογραφίες τοπίων από τον Βορειοδυτικό Ειρηνικό, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες στις φωτογραφίες σας ως “#pnw” και # “Pacific Northwest” και ούτω καθεξής για κάθε περιοχή .

Χρησιμοποιήστε μόνο hashtags που σχετίζονται με την ανάρτησή σας, καθώς η χρήση clickbait ή διαδοχικών λέξεων-κλειδιών θα εμποδίσει τους δυνητικούς οπαδούς και θα καταστήσει το λογαριασμό σας επισημασμένο ως ανεπιθύμητο.

3. Κάντε like και σχολιάστε φωτογραφίες αλλονών χρηστών με υψηλή δημοτικότητα.

Αυτό αποκαλύπτει το όνομα του λογαριασμού σας στο ευρύ κοινό που πιθανόν να αγνοούσαν την ύπαρξη σας, διευκολύνοντας έτσι οποιονδήποτε βλέπει τις αναρτήσεις των φίλων σας, να κοιτάζει και τα σχόλιά σας, επομένως να μπει στη διαδικασία να ελέγξει το προφίλ σας. Στην ιδανική περίπτωση, θα το κάνετε αυτό για τους χρήστες που θέλετε να ακολουθήσετε.

Μπορείτε να το κάνετε σε πολλούς τυχαίους λογαριασμούς για να προσελκύσετε οπαδούς. Ενώ αυτή η διαδικασία μπορεί να μοιάζει χρονοβόρα, είναι ένας καλός τρόπος να κερδίσετε μερικούς οπαδούς εδώ και εκεί.

4. Προωθήστε το λογαριασμό σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Οι άλλοι λογαριασμοί των κοινωνικών μέσων δικτύωσης που κατέχετε σας θα πρέπει να υπάρχουν ήδη στο Instagram όπως προαναφέραμε παραπάνω. βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας Instagram εμφανίζεται εξίσου και στους υπόλοιπους, όπως το facebook το Twitter.

Ακόμα και η δημοσίευση ενός συνδέσμου από το προφίλ σας σας Instagram στη σελίδα σας στο Facebook ή στο Twitter είναι ένας καλός τρόπος για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας.

5. Διευκολύνετε να υπάρξει αλληλεπίδραση με τους οπαδούς σας.

Ζητώντας ανάδραση ή δράση από τους οπαδούς σας, για να έχει ενδιαφέρον το προφίλ σας. Απαιτείταιτα αιτήματά σας να είναι αρκετά ενδιαφέροντα, που θα προσελκύσουν επιπλέον περισσότερους οπαδούς. Μπορείτε να διευκολύνετε την αφοσίωση με λίγους τρόπους που θα διαβάσετε παρακάτω :

Φιλοξενία δώρων για προϊόντα ή υπηρεσίες. Βεβαιωθείτε ότι ζητάτε από τους χρήστες σας να κάνουν like ή να μοιραστούν την ανάρτησή σας για να πληρούν τις προϋποθέσεις.

Κανοντας ερωτησεις. Κάνοντας αυτό θα ενθαρρύνετε τους χρήστες να ανταποκριθούν, γεγονός που θα ενθαρρύνει το ενδιαφέρον για το περιεχόμενό σας.

6. Χρησιμοποιήστε προσφορές.

Δοκιμάστε να δώσετε ένα giveaway στη σελίδα σας για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον για τον πελάτη. Ζητήστε από τους νεοεισερχόμενους στο διαδίκτυο να ακολουθήσουν το προφίλ σας Instagram για να μπουν, ή να τους ζητήσουν να επισημάνουν φίλους για να δημιουργήσουν μια ιογενή επίδραση. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες προώθησης του Instagram εάν φιλοξενείται ένα giveaway ή έναν διαγωνισμό.

7. Ακούστε του οπαδού σας.

Εάν παρατηρήσετε μια κοινή καταγγελία ή αίτημα, μην την αγνοήσετε. Βρείτε έναν τρόπο προκειμένου να ικανοποιήσετε το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών σας. Θυμηθείτε, οι οπαδοί σας είναι η μεγαλύτερη ομάδα υποστήριξής σας!

Χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ.

1. Βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις απαιτήσεις για το μάρκετινγκ.

Θα πρέπει να ενδιαφέρεστε για την προώθηση εμπορικών επωνυμιών, και να έχετε τουλάχιστον 5000 + οπαδούς και τη δυνατότητα να τους ενημερώνεται τακτικά μέσω δημοσίευσης περιεχομένου.

Πολλές εταιρείες που θα συνεργαστείτε για τη διαφήμιση θα ζητήσουν από εσάς να περιλαμβάνουν φωτογραφίες σας στην καμπάνια τους για να τα εμφανίζουν ή να χρησιμοποιούν στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

2. Ακολουθήστε τις αγαπημένες σας μάρκες στο Instagram.

Αν θέλετε οι μάρκες να παρατηρήσουν το λογαριασμό σας, θα πρέπει να είστε ενεργός στις σελίδες τους. Αυτός είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας στις πτυχές του μάρκετινγκ, όπως ο προτιμώμενος τόνος, το ύφος περιεχομένου και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείται. Να θυμάστε η εξωστρέφεια είναι το κλειδί για την επιτυχία.

3. Κάντε like και σχολιάστε τις δημοσιεύσεις των εμπορικών σημάτων που αγαπάτε.

Εάν το κάνετε αρκετά συχνά, θα τραβήξετε την προσοχή των αγαπημένων σας τον brand name. αυτό μπορεί να τους δείξει ότι ο λογαριασμός σας είναι ένα δυνητικά πολύτιμο στοιχείο.

Μην γράφετε ανούσια σχόλια. Αντ ‘αυτού, οι δημοσιεύσεις και τα σχόλια σας να έχουν μία δόση έξυπνης ατάκας, αν εκείνη τη στιγμή δεν σας έρχεται κάτι στο μυαλό, τότε αφήστε το για αργότερα. είναι προτιμότερο να είσαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε και να μην λειτουργείτε κάτω από προχειρότητα.

4. Ψάξτε οι ίδιοι σας μία εταιρεία να διαφημιστεί σε εσάς.

Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που θα σας βοηθήσουν να συνεργαστείτε με τις επιχειρήσεις. λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει πρώτα να τραβήξετε την προσοχή της μάρκας που θέλετε να προωθήσετε.

Shareasale – Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και, στη συνέχεια, εγγραφείτε για να εργαστείτε για έναν συγκεκριμένο έμπορο. Όλοι οι χρήστες που κατευθύνετε σε αυτούς τους εμπόρους μέσω συνδέσμου στο προφίλ Instagram θα σας προσφέρουν κάποια προμήθεια, βεβαιωθείτε ότι είσαστε ικανοποιημένοι, αν όχι ψάξτε για αλλού.

Stylinity – Προορίζεται για τη χρήση της μόδας. εάν οι χρήστες ψωνίζουν μέσω του συνδέσμου σας στον ιστότοπό τους, λαμβάνετε πληρωμή μέσω προμήθειας.

5. Επέκταση και σε άλλα εμπορικά σήματα.

Αυτό δείχνει ότι ο λογαριασμός σας Instagram έχει βάθος. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τα τμήματα μάρκετινγκ μάρκας απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για να έχετε το email εργασίας σας στο βιογραφικό σας. όταν τα εμπορικά σήματα είναι έτοιμα να επικοινωνήσουν μαζί σας, μπορούν να το κάνουν ακριβώς μέσω της σελίδα σας Instagram.

6. Κάνε υπομονή.

Εάν ο λογαριασμός σας είναι ενεργός και αυξάνεται συνεχώς, ένα εμπορικό σήμα θα θέλει να συνεργαστεί μαζί σας σε κάποιο σημείο. Αν και στην αρχή κάποιες μικρές εταιρείες σε αντάλλαγμα για την διαφήμιση που θα τους προσφέρετε θα σας δώσουν κάποια προϊόντα δωρεάν

Ξεκινάτε από το κατώτατο σημείο και ανεβείτε προς τα πάνω μεθοδικά και όχι βιαστικά, οπότε οποιαδήποτε εμπειρία μάρκετινγκ που μπορείτε να αποκτήσετε – ακόμη και δωρεάν – θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας και αυτή η εμπειρία ίσως να συμβάλλει σε μεγαλύτερες ευκαιρίες αργότερα.

Πώληση των φωτογραφιών σας.

1. Εξετάστε την πώληση των φωτογραφιών σας.

Αν και αυτή η επιλογή δεν εφαρμόζεται κατά κόρον στο instagram, διότι υπάρχει πολύ προχειρότητα στις φωτογραφίες που ανεβαίνουν στους λογαριασμούς,επειδή δεν έχει ο καθένας HD φωτογραφική μηχανή, η οποία αναμφισβήτητα κοστίζει ακριβά. Έπειτα εμπλέκεται ο παράγοντας επεξεργασίας των φωτογραφιών, εδώ θα χρειαστείτε ένα καλό πρόγραμμα επεξεργασίας και γνώση για να το χειριστείτε. Αν πληρείται τα παραπάνω, αργά ή γρήγορα, πιθανότατα θα ανεβάσετε κάτι που να ενδιαφέρει τις εταιρείες να αγοράσουν φωτογραφίες σας.

2. Βρείτε μια εφαρμογή που σας βοηθά να πουλάτε φωτογραφίες.

Καθώς οι χρήστες της επιλεγμένης εφαρμογής σας προβάλλουν και αγοράζουν τις φωτογραφίες σας, θα ενδιαφέρονται και για το λογαριασμό σας. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ενδιαφέρον για να προωθήσετε την επιχείρηση τους στο λογαριασμού σας.

Το Foap είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τις πλατφόρμες iPhone και Android. Ξεκινάτε δημιουργώντας ένα λογαριασμό με το Foap και στη συνέχεια μεταφορτώνετε φωτογραφίες στη βάση δεδομένων τους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να αγοράσουν τις φωτογραφίες σας και να λάβετε το 50% της τιμής των φωτογραφιών.

3. Διαχωρίστε το απόθεμα και το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Το περιεχόμενο αποθέματος – φωτογραφίες χαμηλότερης ποιότητας που οι επιχειρήσεις και οι ιστότοποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαφήμιση – θα πρέπει να μεταβούν απευθείας στην επιλεγμένη εφαρμογή πώλησης φωτογραφιών, αλλά θα πρέπει να πουλήσετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας – π.χ., κομμάτια εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, –διατομικά από τη σελίδα Instagram. Αυτό είναι όπου η ύπαρξη μιας μεγάλης βάσης ακολούθων γίνεται κρίσιμη.

Σημειώστε ότι το περιεχόμενο των αποθεμάτων δεν πρέπει να είναι πραγματικά χαμηλής ποιότητας. Αντίθετα, θα πρέπει να είναι γενική και εφαρμόσιμη σε μια ευρεία ποικιλία καταστάσεων ή διαστάσεων. Το περιεχόμενο Premium σας θα πρέπει να είναι πιο προσανατολισμένο προς επαγγελματική χρήση,

4. Υδατογραφήστε τις φωτογραφίες σας που είναι υψηλής ποιότητας.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό ανεβάζοντας μια έκδοση χαμηλότερης ανάλυσης της φωτογραφίας ή μπορείτε να τοποθετήσετε ένα γραφικό (π.χ. την υπογραφή σας ή ένα ενοχλητικό κείμενο) πάνω από την κορυφή. Φροντίστε να διατηρήσετε πρωτότυπα αντίγραφα της φωτογραφίας έτοιμα για διανομή.

Όταν κάποιος οπαδός θέλει να αγοράσει τη φωτογραφία σας, μπορείτε να του στείλετε ένα τιμολόγιο και την απερίσπαστη έκδοση της φωτογραφίας σας.

5. Δημοσιεύστε τις υδατογραφημένες φωτογραφίες συνοδευόμενες με μια τιμή.

Θα θέλετε να τοποθετήσετε τις ακόλουθες πληροφορίες στην ανάρτηση:

 • Επιθυμητή τιμή.
 •  Επιθυμητός πελάτης πληρωμής (π.χ. PayPal ή Venmo)
 • Μέγεθος φωτογραφιών
 • Ανάλυση φωτογραφίας
 • Συνοπτική περιγραφή φωτογραφίας

Διαβάστε επίσης eBay στα ελληνικά, μάθετε πώς να πουλάτε με έξυπνα κόλπα – tips

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας