Το Opera πρόσθεσε πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων στο πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές

Το Opera πρόσθεσε πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων στο πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές

Το γνωστό πρόγραμμα περιήγησης Opera που έχει έδρα τη Νορβηγία πρόσθεσε πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων στην έκδοση για υπολογιστές. Να σημειωθεί δε, πως ήδη υπήρχε αυτό το χαρακτηριστικό στο αντίστοιχο πρόγραμμα περιήγησης του Android.

Επίσης, η εταιρεία ξεκίνησε μια εκστρατεία μάρκετινγκ για να στηρίξει τη νέα νομοθετική εντολή της ΕΕ, η οποία απαιτεί από την Google να παρέχει στους χρήστες Android στην Ευρώπη περισσότερες επιλογές αναφορικά με την επιλογή του προτεινόμενου προγράμματος περιήγησης που εκείνοι θέλουν να χρησιμοποιούν και όχι εκείνο που τους επιβάλλει η Google.

Τώρα όσον αφορά το ψηφιακό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων που έρχεται ενσωματωμένο στο Opera φέρει την ονομασία ‘Reborn 3’, και διατίθεται προς το ευρύ κοινό που έχει την τελευταία έκδοση του Opera για Windows, macOS, Linux, και το android,

Εν τούτοις η εταιρία επισήμανε πως κάποια στιγμή μέχρι τα τέλη της φετινής χρονιάς, αυτό το χαρακτηριστικό θα καταστεί διαθέσιμο και για το λειτουργικό σύστημα της Apple για κινητές συσκευές που ονομάζεται iOS.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί, πως επί του παρόντος το ψηφιακό πορτοφόλι θα υποστηρίζει μόνο το Ethereum, και κατά συνέπεια, έτσι, το Opera γίνεται ο πρώτος από τους mainstream browsers που θα έχει ενσωματωμένο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων.

Ο Jan Standal, επικεφαλής στο τμήμα μάρκετινγκ του Opera, δήλωσε: «Ό,τι το καινούργιο χαρακτηριστικό που ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα περιήγηση τους, έχει δεχθεί κατά γενική ομολογία θετική ανατροφοδότηση από τους χρήστες, αν και αρνήθηκε να μοιραστεί τυχόν αριθμητικά στοιχεία ή να πει εάν το Opera σκοπεύει να προσθέσει υποστήριξη για περισσότερα κρυπτονομίσματα στο μέλλον.

Επιπλέον, το Opera εξήγησε πως σε συνδυασμό με την δωρεάν υπηρεσία VPN που παρέχει προς τους χρήστες, θα μεγιστοποιηθεί η ασφάλεια των συναλλαγών στο έπακρο.

Συλλογικά, όλες αυτές οι λειτουργίες και τα νέα χαρακτηριστικά εστιάζουν ιδιαίτερα στη προστασίας της ιδιωτικής ζωής και αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας που έχει το Opera για για το διαδίκτυο, μέσω του δυναμικού προγράμματος περιήγησης της, που το αποκαλεί ” web 3 ” που θα επιτρέψει στους προγραμματιστές και τους χρήστες να αλληλεπιδρούν στο διαδίκτυο με νέους τρόπους.

Διαβάστε επίσης:
Η πόλη του μέλλοντος αποτελεί σύμβολο προόδου
Τι είναι social media marketing (SMM) συμβουλές και κόλπα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας