ΑρχικήGadgetCorsair HS75 XB Wireless: Ασύρματα ακουστικά για Xbox Series X

Corsair HS75 XB Wireless: Ασύρματα ακουστικά για Xbox Series X

Η Corsair αντιλήφθηκε αμέσως το κενό που υπάρχει στα ασύρματα ακουστικά για τις κονσόλες επόμενης γενιάς και έσπευσε να δημιουργήσει πραγματικά ένα εκπληκτικό μοντέλο, το HS75 XB Wireless, το οποίο είναι μια λύση που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα Xbox Series X, Xbox One και Windows 10.

Το Xbox Series X διαθέτει τα δικά του ασύρματα ακουστικά

Τα νέα ακουστικά Corsair συνδέονται εύκολα με το Xbox και χωρίς την ανάγκη προσαρμογέα: απλώς πατήστε το κουμπί ζεύξης στο σώμα της κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών και στη συνέχεια περιμένετε για λίγα λεπτά έως ότου ενεργοποιηθεί η λειτουργία. Ο πίνακας ελέγχου της κονσόλας θα ειδοποιήσει τον χρήστη με μια επιτυχημένη ειδοποίηση σύνδεσης και το ακουστικό θα αρχίσει αμέσως να λειτουργεί. Στη συνέχεια αποσυνδέονται εάν δεν χρησιμοποιηθούν για λίγα λεπτά, προκειμένου να διατηρηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τα ακουστικά μπορούν επίσης να συνδεθούν με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία (το οποίο χρησιμεύει επίσης για την επαναφόρτιση), ενώ για την ασύρματη σύνδεση με τον υπολογιστή χρειάζεστε τον ασύρματο δέκτη Xbox (που δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο).

Όπως έχουμε δει στην περίπτωση και άλλων ακουστικών της εταιρείας Corsair, το HS75 XB εγγυάται εξαιρετική άνεση, υψηλή ποιότητα ήχου και επικοινωνίες μέσω μικροφώνου παρόμοιες με αυτές που συναντάς σε επαγγελματίες streamer στο Twitch και στο YouTube. Σε σύγκριση με το HS70,, το νέο HS75 αντισταθμίζει οποιοδήποτε αισθητικό κενό προϋπήρχε στους προκατόχους του, επειδή είναι πολύ ευχάριστα στο μάτι, σε απόλυτη αρμονία με το μινιμαλιστικό στιλ των νέων κονσολών της Microsoft.

Τα ασύρματα ακουστικά Corsair HS75 XB Wireless είναι ανθεκτικά, αλλά όχι βαριά, εξοπλισμένα με εσωτερική επένδυση αφρού μνήμης. Επιπλέον, στο αριστερό ακουστικό, υπάρχει ένας τροχός που σας επιτρέπει να προβείτε σε αυξομείωση του ήχου που θα ακούτε προσωπικά εσείς, ενώ στη δεξιά πλευρά υπάρχει ένας ακόμη τροχός για αυξομείωση του ήχου του μικροφώνου.

Η σύνδεση Wi-Fi σάς επιτρέπει να απομακρυνθείτε από το σύστημα παιχνιδιών έως περίπου 9 μέτρα και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε ένα εξαιρετικά ικανοποιητικό ήχο, ενώ η αυτονομία της μπαταρίας είναι περίπου στις 20 ώρες. Τα ακουστικά συνοδεύονται από Dolby Atmos, ενώ το αποσπώμενο μικρόφωνο διαθέτει τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, η οποία είναι πολύ σημαντική για συνομιλίες με την υπόλοιπη ομάδα εάν συμμετέχετε σε κάποια συνεδρία παιχνιδιού με πολλούς παίκτες. Μην ξεχνάτε πως είναι ακουστικά αφιερωμένα καθαρά για video gaming.

Το Doby Atmos, υποστηριζόμενο από κονσόλες Xbox, χειρίζεται τους ήχους του παιχνιδιού με τρισδιάστατη ακρίβεια, διασφαλίζοντας την αφοσίωση του παίκτη στο παιχνίδι, ώστε να μην χάνει τίποτα από την μαγεία που βιώνει στη μάχη. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να αντιδράσετε πιο γρήγορα και με πιο ακριβή τρόπο. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής Dolby Access για Xbox, μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο που θα ακούτε ανάλογα με το σκοπό που χρησιμοποιείται το ακουστικό την δεδομένη χρονική στιγμή, ανάλογα με το αν παρακολουθείτε μια ταινία, εάν παίζετε ένα άλλο είδους βιντεοπαιχνιδιού, εάν ακούτε μουσική ή διεξάγεται οποιαδήποτε άλλη εργασία. Η λίστα των παιχνιδιών που υποστηρίζει το Dolby Atmos, επεκτείνεται γρήγορα και με το πέρασμα του καιρού προστίθενται όλι και περισσότεροι τίτλοι σε αυτόν τον κατάλογο.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Zathura: A Space Adventure (2005)

Hoard (video game review)

Zatoichi (2003)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166