ΑρχικήGadgetMSI Immerse GH61, στην κορυφή στην ποιότητα ήχου

MSI Immerse GH61, στην κορυφή στην ποιότητα ήχου

Τα νέα ακουστικά MSI Immerse GH61 αντιπροσωπεύουν την επιστροφή της σειράς GH60, αλλά με μεγάλες αλλαγές, τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και εσωτερικών εξαρτημάτων. Η σχεδίαση είναι επιθετική αλλά χωρίς LED, αυτά τα ακουστικά διαθέτουν συνδεσιμότητα USB (με 7.1 Surround Sound) και ταυτόχρονα καλώδιο υποδοχής 3,5 mm.

Τα εσωτερικά ηχεία 40 mm είναι κατασκευασμένα από την ONKYO και επιτρέπουν συχνότητα απόκρισης από 20 έως 40.000 Hz. Πρόκειται για ηχεία υψηλού επιπέδου που τηρούν τις προδιαγραφές Hi-Res ικανά να αναπαράγουν πιστά κάθε ήχο και, μαζί με το Virtual Surround 7.1 , θα είναι εφικτό να αναπαράγεται σωστά το εκάστοτε μουσικό κομμάτι που ακούτε. Στο εσωτερικό, τα ακουστικά της MSI ενσωματώνουν ένα DAC που παρέχεται από το ESS που ανήκει στη γραμμή Saber HiFi. Αυτό το DAC, σε συνδυασμό με τον ενισχυτή, είναι ικανό να αναπαράγει ένα υψηλό δυναμικό εύρος ήχου με μικρή ή καθόλου παραμόρφωση.

Το λογισμικό των ακουστικών MSI Immerse GH61 διαχειρίζεται τον ήχο χρησιμοποιώντας τεχνολογία Nahimic, αναγνωρισμένη για την ικανότητα της να προσαρμόζει πιστά τον 3D ήχο. Επιπλέον, το GHS61 διαθέτει υψηλής ποιότητας ανασυρόμενο μικρόφωνο, ιδανικό για επικοινωνία με συμπαίκτες σε διάφορα βιντεοπαιχνίδια που συμμετέχουν πολλοί παίκτες. Το μικρόφωνο μπορεί να διπλωθεί εύκολα όταν δεν χρησιμοποιείται, εισάγοντας το εντελώς μέσα στο εσωτερικό διαμέρισμα της συσκευής, κρύβοντάς το, για να μη σας ενοχλεί όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Το χειριστήριο που είναι ενσωματωμένο στο καλώδιο σας επιτρέπει να αποφασίσετε αν η σύνδεση με το σύστημα παιχνιδιών πρέπει να γίνει με USB, επιτρέποντας ήχο surround 7,1 ή μέσω υποδοχής 3,5 mm. Αυτό χειριστήριο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το 7.1 και να θέσετε σε σίγαση το μικρόφωνο, εάν κρίνετε ότι είναι απαραίτητο.

Η συσκευασία περιέχει δύο τύπους μαξιλαράκια για να στερεώνονται καλά τα ακουστικά στα αυτιά σας, τα οποία μπορούν να εναλλάσσονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του παίκτη. Υπάρχει η λύση σε μαλακό και αναπνεύσιμο ύφασμα και αυτή σε δέρμα, ιδιαίτερα άνετη για παρατεταμένη χρήση για μεγάλες συνεδρίες gaming που διαρκούν 10 ώρες. Το πακέτο περιέχει επίσης τη θήκη, η οποία καθιστά τη μεταφορά του GH61 ιδιαίτερα εύκολη, χάρη στην ικανότητά τους να αναδιπλώνονται.

Μετά από κάποιες εκτεταμένες δοκιμές, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως όντως τα GH61 είναι αξιόλογα ακουστικά. Άλλωστε η κατασκευάστρια εταιρεία είναι από τις κορυφαίες εταιρείες σε τούτο τον κλάδο, και με το MSI Immerse GH61 μπορεί να ανταγωνιστεί στα ίσα άλλα σπουδαία μοντέλα ακουστικών, όπως τα HyperX Cloud II, Steelseries Arctis Pro, Asus ROG Strix Fusion 500 και Logitech Pro X.

Η τιμή για την ελληνική αγορά είναι στα 89,90 ευρώ και τα ακουστικά μπορούν να αγοραστούν απευθείας από στον ιστότοπο της MSI ώστε να αποφύγετε τους μεσάζοντες που ενδεχομένως να σας πουλήσουν τη συσκευή σε ακριβότερη τιμή.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166