Paysafecard: Πληροφορίες για την paysafe card, συμβουλές

Paysafecard: Πληροφορίες για την paysafe card, συμβουλές

Η paysafecard θεωρείται αναμφισβήτητα μία από τις πιο αξιόλογες προπληρωμένες κάρτες από πλευράς χρηστικότητας που κυκλοφορούν στην αγορά και προορίζεται κατά κύριο λόγο για χρήση στο διαδίκτυο, όπου δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να διεξάγει αγορές σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα σε ολόκληρη την υφήλιο, συμπεριλαμβανομένου της Ελλάδας, με ισχυρή προστασία και τρομερές δικλείδες ασφαλείας που αντικειμενικά χρήζει άξια αναφοράς σε ένα εύθραυστο παγκόσμιο ιστό που συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα εκείνο το στοιχείο που την καθιστά ακόμη σπουδαιότερη είναι ό,τι δεν απαιτείται ο χρήστης να κάνει υψηλή κατάθεση για να τη χρησιμοποιήσει, αφού διατίθενται κάρτες των 5, των 10, των 25, των 50 και των 100 ευρώ, οι οποίες μάλιστα μπορείς να τις αποθηκεύσεις στο λογαριασμό του my paysafecard και να πραγματοποιήσεις συναλλαγές κάποια στιγμή αργότερα, χωρίς να έχεις άγχος μήπως λήξει η κάρτα αμέσως.

Βέβαια ένα από τα μελανά σημεία που συνόδευε μέχρι πρότινος την paysafecard είναι ό,τι χρειαζόταν να πας αποκλειστικά σε κάποιο φυσικό σημείο πώλησης στην περιοχή σου για να την προμηθευτείς, όμως πλέον η εταιρεία άλλαξε νοοτροπία και σκεπτικό, παρέχοντας επιπλέον επιλογές, δηλαδή να αγοράσεις online το PIN ή να λάβεις την paysafecard Mastercard που μπορείς να φορτίσεις το λογαριασμό σου μέσω web banking, ωστόσο για να την αποκτήσεις απαιτούνται κάποια διαδικαστικά βήματα και λιγάκι γραφειοκρατία, αλλά να θυμάσαι πως είναι για το καλό σου, γιατί λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθούν διάφορα ευτράπελα.

Στις παρακάτω ενότητες θα δούμε αναλυτικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με την paysafecard, πως θα διαφυλάξετε τον εαυτό σας από ενδεχόμενες κλοπές και τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις.

Τι είναι paysafecard

Η paysafecard είναι τυπικά ένας ηλεκτρονικός τρόπος πληρωμής που έχει ως βάση την μέθοδο της προπληρωμής και σου επιτρέπει να διεκπεραιώσεις αγορές στο διαδίκτυο. Σήμερα προσφέρεται σε 46 χώρες. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τον 16ψηφιο κωδικό PIN στα σημεία πώλησης (όπως ορισμένα πρατήρια καυσίμων, σούπερ μάρκετ, ταχυδρομεία, περίπτερα και καπνοπωλεία), ενώ τα διαθέσιμα ποσά εξαρτώνται από τη χώρα που θα την προμηθευτείς και συνήθως κυμαίνονται από 5€ έως 100€. Μάλιστα, σε ορισμένες χώρες, μπορείς να την αποκτήσεις και online.

Τα PIN μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή μικρών και μεσαίων ποσών έως και € 1000 εισάγοντας τον κωδικό και το username στις φόρμες πληρωμής των ηλεκτρονικών καταστημάτων, επίσης δύναται να χρησιμοποιηθούν για αγορές εντός των βιντεοπαιχνιδιών (online video gaming), των τηλεπικοινωνιών, στη βιομηχανία ψυχαγωγίας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), σε online dating υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Η εταιρεία επισημαίνει κατηγορηματικά πως απαγορεύεται δια ροπάλου να διαβιβάζονται τα PIN της paysafecard τηλεφωνικά ή γραπτώς, κυρίως προς αποφυγή περίεργων περιστάσεων, αφού ως γνωστόν ο επιτιθέμενος χάκερ μπορεί να παρακολουθεί τη συσκευή και την επικοινωνία, με συνέπεια να αποσπάσει τους κωδικούς και να χαθούν χρήματα από αβλεψία και επιπολαιότητα με υπαιτιότητα εν μέρει του χρήστη.

my paysafecard λογαριασμός

Το my paysafecard πρόκειται στην ουσία για ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι που μπορείς να το φορτώνεις με λεφτά από τις paysafecard κάρτες που αποκτάς. Διατίθεται στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών. Το πιστωτικό υπόλοιπο που συγκεντρώνεται στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα e-shop και υπηρεσίες του διαδικτύου, εισάγοντας απλά το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και τέλος την επιβεβαίωση του ποσού της συναλλαγής. Παρέχει επίσης μια επισκόπηση όλων των συναλλαγών, πόσες φορές έχει γίνει επαναφόρτιση χρημάτων και των υπόλοιπων των κεφαλαίων. Η ελάχιστη ηλικία εγγραφής είναι 16 έτη.

Ωστόσο υπάρχει μία πόλη σημαντική παράμετρος που αρκετός κόσμος αγνοεί και οφείλουν όλοι να το λάβουν σοβαρά υπόψη, δηλαδή οι συναλλαγές μέσω του λογαριασμού my paysafecard δεν είναι ανώνυμες, πράγμα που σημαίνει ό,τι εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο σου στον παραλήπτη που έδωσες τα χρήματα, και κάπως έτσι επιτυγχάνεται η διαφάνεια και η αποφυγή κατάχρησης από τους επιτήδειους που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν πράγματα και καταστάσεις.

Για να τεθεί σε ισχύ ο λογαριασμός του my paysafecard απαιτείται ο πελάτης να προβεί σε επιβεβαίωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του αριθμού κινητού τηλεφώνου του, στέλνοντας του το αυτοματοποιημένο σύστημα ένα κωδικό που θα το βάλει μετά στην ολοκλήρωση της εγγραφής, ώστε να ξεκινήσει ο ενδιαφερόμενος να πληρώνει τις υποχρεώσεις του όπου επιθυμεί και υπάρχει συμβατότητα.

Για τον απλό λογαριασμό, το μέγιστο πιστωτικό όριο περιορίζεται στα 2.500 ευρώ, εν τούτοις εάν κάποιος θέλει να ανεβάσει το όριο στα 5000 ευρώ, θα πρέπει να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του, στέλνοντας την εταιρεία την φωτοτυπία της ταυτότητας του και έγγραφα που αποδεικνύουν την πραγματική διεύθυνση κατοικία τους, ενώ είναι απαραίτητη και η επαλήθευση του τραπεζικού λογαριασμού του.

paysafecard Mastercard

Πρόκειται για μία προπληρωμένη κάρτα τύπου prepaid card σε πλαστική μορφή που μπορείς να κάνεις αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα (offline και online πληρωμές), όπως θα έπραττες με κάθε άλλη κάρτα mastercard. Επίσης οι κάτοχοι καταβάλλουν διάφορα τέλη και προμήθειες όπως:

  • 4% τέλος κάθε φορά που βάζεις λεφτά σε τούτη την κάρτα
  • Ετήσια συνδρομή των 9,90 ευρώ
  • Χρέωση 3% κάθε φορά που κάνεις ανάληψη από ATM
  • Χρέωση 2% για πληρωμές σε ξένο νόμισμα, όπως δολάριο, λίρα Αγγλίας κ.λπ.

Εννοείται πως οι χρεώσεις ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς από χώρα σε χώρα.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι λιγάκι τσουχτερές οι χρεώσεις, και πρακτικά δεν προσφέρει κάποιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από τις υπόλοιπες του είδους που προσφέρουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι τράπεζες του εσωτερικού και του εξωτερικού. Η μόνη ειδοποιός διαφορά είναι πως εφόσον έχεις βάλει την paysafecard Mastercard στην καθημερινότητα σου δεν θα χρειαστεί να μπλέκεσαι με άλλες κάρτες, με θετικό πρόσημο να υπάρχει μία οργάνωση και όχι ακαταστασία. Αλλά τα πάντα είναι σχετικά και εξαρτάται από τον τρόπο που δραστηριοποιείται κάθε άτομο στην προσωπική του ζωή.

Στα Θετικά στοιχεία συμπεριλαμβάνονται οι εξής ιδιαιτερότητες: Δεν χρεώνεσαι για να ελέγχεις το υπόλοιπο των κεφαλαίων σου,επίσης δεν υπάρχει σύνδεση με τον τραπεζικό σου λογαριασμό, κάτι που σημαίνει πως ακόμη κι αν κλαπεί η κάρτα δεν θα μπορέσει ο απατεώνας να βάλει χέρι στις καταθέσεις σου.

Πως να φυλάσσετε τα PIN

Όταν αγοράζετε PIN είναι επιτακτική ανάγκη να τα εισάγεται κατευθείαν στο my paysafecard, με απώτερο σκοπό να μην ξεχάσετε την απόδειξη με τους κωδικούς, φερειπείν στο παντελόνι και καταλάθος το βάλετε για πλύσιμο και χαθεί ο κωδικός, και κατ’ επέκταση τα λεφτά. Αυτό το παράδειγμα μου το έχουν διηγηθεί ορισμένοι αναγνώστες του Texnologia.Net και μετά χτυπούσαν το κεφάλι του στον τοίχο για την χαζομάρα που έκαναν, ιδίως για ποσά που ομολογουμένως δεν θεωρούνται αμελητέα, όπως για κάρτα των 100 ευρώ.

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα, να μην αγοράζετε PIN εάν δεν έχετε σκοπό να τα χρησιμοποιήσετε άμεσα. Και φυσικά το κυριότερο από όλα είναι ό,τι όταν έχετε σκοπό να δωρίσετε τα PIN σε κάποιο φίλο, συγγενή ή γνωστό σας, τότε είναι προτιμότερο να του δώσετε τα χρήματα στο χέρι για να τα αγοράσει ο ίδιος, αφού που όπως προανέφερα στις παραπάνω ενότητες, δύναται ο επιτιθέμενος εισβολέας να παρακολουθεί το smartphone ή τον υπολογιστή σου και να καταγράψει τους κωδικούς.

Απάτη με paysafecard

Κατά την τελευταία δεκαετία συνέβησαν άπειρα τραγικά περιστατικά με μέσο την paysafecard. Για να μπείτε κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης θα το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται:

Οι κυβερνοεγκληματίες δημιουργούσαν ένα ιό που μεταδίδονταν σαν επιδημία σε ολόκληρο τον παγκόσμιο ιστό και είχε την ικανότητα να κλειδώνει τη συσκευή ή τα έγγραφα του χρήστη, μετέπειτα ο θύτης ζητούσε από το θύμα να του στείλει κάρτες των 50 ή 100 ευρώ για να ανακτήσει την κυριαρχία του υπολογιστή του.

Σε αντίθετη περίπτωση που το θύμα αρνούνταν να καταβάλει τα λύτρα, θα ήταν υποχρεωμένος να υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία και να τρέχει σε τεχνικούς υπολογιστών για να αφαιρέσουν τους επικίνδυνους ιούς και να επαναφέρουν τη συσκευή σε φυσιολογικές συνθήκες, αλλά και πάλι δεν ήταν σίγουρο 100% ό,τι θα ανακτούσε τα κρυπτογραφημένα αρχεία, κάτι που εξανάγκαζε τον κόσμο να υποκύπτει στις απειλές και τελικά να στέλνει τα χρήματα στους κακοποιούς, μη έχοντας άλλη επιλογή.

Έχοντας διανύσει άπειρα χιλιόμετρα στο διαδίκτυο και με τη μεγάλη πείρα που διαθέτω, σας συμβουλεύω ποτέ να μην πληρώνετε τα λύτρα, και να απευθύνεστε απευθείας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να αναλάβει την υπόθεση, προφανώς γιατί εσείς δεν έχετε τις απαιτούμενες γνώσεις για να χειριστείτε το ζήτημα, και κατά δεύτερο λόγο δεν είναι εγγυημένο πως εάν υποκύψετε στις ορέξεις των εκβιαστών αν θα υλοποιήσουν ό,τι σας έχουν υποσχεθεί, δηλαδή να αποκρυπτογραφήσουν τις φωτογραφίες και τα έγγραφα στη συσκευή σας.

Φυσικά οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές όταν πρόκειται για επιχείρηση, όπου εκεί διακυβεύεται σε πρακτικό επίπεδο η ύπαρξη της, διότι αν χαθούν ή διαρρεύσουν τα πολύτιμα επιχειρηματικά έγγραφα στο διαδίκτυο, ίσως να υπάρξει ολοκληρωτική καταστροφή, κάτι που οδηγεί τους επιχειρηματίες να μην εμπιστεύονται τις δημόσιες αρχές που τους παροτρύνουν να μην υποκύψουν, αφού η κατάσταση επείγει και κάθε μέρα που περνάει ζημιώνεται όλο και περισσότερο η επιχειρηματική οντότητα. Με λίγα λόγια είναι ένας φαύλος κύκλος που απαιτεί έξυπνα χειρισμό για να διατηρηθούν οι ισορροπίες, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Επιστροφή χρημάτων

Εδώ το ζήτημα περιπλέκεται σε εκθετικό βαθμό, γιατί η εταιρία επέλεξε πως εάν κάποιος χρήστης επιθυμεί να επιστρέψει τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό τότε θα επιβαρυνθεί με ένα τέλος ύψους 7,5 ευρώ, και ουσιαστικά χαρακτηρίζεται από πολλά άτομα ως ένα αδικαιολόγητο χαράτσι, αφού σε αρκετές περιπτώσεις το υπόλοιπο στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι του my paysafecard είναι 10 ευρώ και δεν αξίζει τον κόπο να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία, προτιμώντας να τα σπαταλήσει δεξιά και αριστερά, παρά να πάνε χαμένα σε παράλογες χρεώσεις.

Όμως εάν έχετε υψηλά κεφάλαια εντός του my paysafecard των πολλών εκατοντάδων ευρώ, τότε δεν το συζητάμε πως είναι προτιμότερο να χάσετε 7,5 ευρώ και να πάρετε τα υπόλοιπα σε περίπτωση που καίγεστε για μετρητό χρήμα, αλλά η μεταφορά διαρκεί συνήθως περίπου μία εβδομάδα πάνω-κάτω. Αν δεν σας πτοεί αυτό το γεγονός, ζητήστε επιστροφή χρημάτων όσο πιο σύντομα γίνεται, γιατί παίζουν μεγάλο ρόλο οι εργάσιμες ημέρες και αν μεσολαβήσουν δύο σαββατοκύριακα θα βαρεθείτε να περιμένετε σαν την καλαμιά στον κάμπο.

Μία σωστή πρακτική είναι να βρίσκεστε διαρκώς σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών της Paysafe, θέτοντας ερωτήσεις και απορίες στο εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας για να σας ενημερώσουν πλήρως, αναφορικά με την διαδρομή των χρημάτων που στάλθηκαν προς το λογαριασμό σας και όλες τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν.

paysafecard για βιντεοπαιχνίδια

Αρκετοί εκδότες βιντεοπαιχνιδιών έχουν υιοθετήσει ως τρόπο πληρωμής την paysafecard για να αγοράζουν οι παίκτες διάφορα αντικείμενα μέσα στο παιχνίδι, μία ιδιομορφία που εξυπηρετεί εκατομμύρια Gamers σε ολόκληρη την υδρόγειο που ζουν και αναπνέουν για το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Αδιαμφισβήτητα η προσέγγιση της Paysafe προς τους εκδότες των video gaming ήταν μία πολύ έξυπνη ενέργεια που την βοήθησε να την μάθει αρκετός κόσμος που δεν την γνώριζε πρωτύτερα, αυξάνοντας έτσι τη δημοφιλία και τα κέρδη της στο έπακρο.

Επίσης μία άλλη εξίσου σημαντική λεπτομέρεια είναι ό,τι βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών έφτασε σε κέρδη τα 152,1 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο κατά την φετινή χρονιά, σύμφωνα με έκθεση της Newzoo. Επομένως δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών παρατηρούν ό,τι δημιουργούνται νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη τους σε μιας συνεχώς μεταβαλλόμενης αγορά που υφίσταται πολλές διακυμάνσεις και αβεβαιότητες.

Επιπλέον οφείλουμε να έχουμε όλοι στην άκρη του μυαλού μας πως μία μεγάλη μερίδα των Gamers που είναι ανήλικοι δεν έχουν καν τραπεζικό λογαριασμό με αποτέλεσμα να εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από την paysafecard που μπορείς να την αγοράσεις από το περίπτερο δίχως να προσκομίσεις στον πωλητή τα προσωπικά σου στοιχεία, και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως ο περιπτεράς δεν θα ρωτήσει την ηλικία σου, ιδίως τώρα με την οικονομική κρίση που εμμέσως πλην σαφώς τα πάντα επιτρέπονται, άσχετα εάν είναι ανήθικο.

Τα esports δεν είναι πλέον μόδα, αλλά τρόπος ζωής για τη σημερινή νεολαία, ενώ κάποιοι εξ αυτών το βλέπουν σαν επάγγελμα, βγάζοντας απίστευτα κέρδη από διάφορα τουρνουά, ιδιαίτερα στα πρωτοκλασάτα βιντεοπαιχνίδια όπως το fortnite, League of Legends, PlayerUnknown’s Battlegrounds και πολλά άλλα.

Μερικοί καταξιωμένοι οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν ό,τι τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν αξιοποιούν αυτήν την τεράστια αγορά των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, επειδή δεν έχουν την ικανότητα να μπουν στο μυαλό των παικτών και να κατανοήσουν τη σοβαρή αγοραστική δύναμη που κατέχει αυτή η βιομηχανία.

Αλλά για να ακριβολογώ στα λεγόμενα μου, ο μεγάλος της αντίπαλος της paysafe που είναι η paypal βρίσκεται έτη φωτός πιο μπροστά σε καθαρά έσοδα και προτιμάται δεόντως από την πλειοψηφία των χρηστών στο διαδίκτυο, αφού δεν σε αναγκάζει να τρέχεις στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς σου για να λάβεις τα PIN.

paysafecard πλεονεκτήματα

Χρησιμοποιώντας λύσεις πληρωμών της Paysafe, οι ιδιώτες, καθώς και οι επιχειρήσεις, μπορούν να στέλνουν ή να λαμβάνουν χρήματα σε πολλαπλά νομίσματα. Παρέχει μια ενιαία πλατφόρμα για τους χρήστες να διαχειρίζονται όλες τις διαδικασίες πληρωμής μέσω ενός μόνο καναλιού.

Οι λύσεις πληρωμών Paysafe είναι ένα από τα ασφαλέστερα ηλεκτρονικά συστήματα συναλλαγών, τηρώντας παράλληλα ως εταιρεία όλα τα τοπικά και διεθνή πρωτόκολλα ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Για λόγους συμμόρφωσης, το λογισμικό διαθέτει πρόγραμμα αντιμετώπισης έκτακτων περιστάσεων και κινδύνων που είναι ενημερωμένο και συμβατό με το PCI.

Η paysafe μέσα από τον ιστότοπο της παρέχει μία φιλική διεπαφή προς το χρήστη που μπορεί να παρακολουθεί όλες τις συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα υπάρχει δωρεάν Android και iOS εφαρμογή που διευκολύνει αφάνταστα τους χρήστες που χρησιμοποιούν smartphone και Tablet.

Η Paysafe παρέχει αναφορές, επιχειρηματικές πληροφορίες και επιχειρηματικές συμβουλές για τους χρήστες της σε τακτική βάση. Αυτό βοηθά την εταιρεία στη διατήρηση καλύτερων σχέσεων με τους πελάτες, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στο μέσο χρήστη να λάβει ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας.

paysafecard μειονεκτήματα

Για να διακρίνετε αν η paysafecard πληροί τις προσωπικές σας απαιτητικές ανάγκες θα ήταν σώφρον να εξετάσετε όλες τις παρόμοιες ανταγωνιστικές λύσεις της αγοράς και μετά να βγάλετε κάποιο τελικό συμπέρασμα, ανεξάρτητα ποια είναι η γνώμη των ειδικών.

Κατά καιρούς λέγονται διάφορες ασυναρτησίες από άσχετα άτομα που δεν κατέχουν το αντικείμενο, ό,τι η τάδε λύση πληρωμών είναι καλύτερη από την άλλη, χωρίς να επιχειρηματολογούν, και το κυριότερο δύο χωρίς να παραθέτουν έγκυρα στοιχεία που να αποδεικνύουν τα συμφραζόμενα τους.

Όσον αφορά τους επιχειρηματίες, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ό,τι σχεδόν καμία υπηρεσία και λογισμικό στην κατηγορία Payment Gateway δεν χαρακτηρίζεται ως η ιδανική λύση ικανή να εκπληρώσει όλους τους στόχους διαφόρων τύπων και μεγεθών συναλλαγών σε οποιαδήποτε βιομηχανία.

Μπορεί επίσης να συναντήσετε υπηρεσίες που εξυπηρετούν μια μεγάλη ομάδα χρηστών και να προσφέρουν όντως μια ισχυρή εργαλειοθήκη με τρομερά χαρακτηριστικά, αλλά τούτη η παράμετρος δεν σημαίνει πως καλύπτει και τις δικές σας απαιτήσεις, διότι ο καθένας είναι ξεχωριστός και λειτουργεί με διαφορετική στρατηγική.

Επίσης είναι ανόητο να παρασύρεστε από διάφορες κριτικές στο διαδίκτυο που τις γράφουν συνήθως άτομα που ενδέχεται να αποκομίσουν κάποιο έμμεσο η άμεσο όφελος, αναδεικνύοντας κατά κόρον κυρίως τα θετικά στοιχεία, και αποκρύπτοντας ορισμένες φορές τα μειονεκτήματα, με συνέπεια να παραπλανούν τον ανυποψίαστο άνθρωπο, άσχετα αν γίνεται με δόλια πρόθεση ή από ασυνειδησία,

Πιστεύω ακράδαντα ό,τι είναι λάθος να εγκλωβίζεται τις σκέψεις σας σε εσφαλμένα στερεότυπα, ακολουθώντας τις συμπεριφορές των συνανθρώπων σας, γιατί τυγχάνει να είναι φίλοι ή γνωστοί σας. Όταν μιλάμε για το οικονομικό σκέλος οφείλουμε ναι είμαστε αμερόληπτοι και να μην προχωράμε στα τυφλά, επειδή υποτίθεται μας το υπέδειξε κάποιο έμπιστο άτομο που ίσως να έχει τις πιο αγνές προθέσεις, όμως δεν είναι ικανός να ξεχωρίσει τις παγίδες.

Ευελπιστώ να σας βοήθησα μέσα από αυτό το άρθρο, ούτως ώστε να πάρετε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Όσοι από εσάς έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα αναφορικά με την paysafecard γράψτε την κάτω στα σχόλια για να το συζητήσουμε.