ΑρχικήHow toΠως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ από το σπίτι, πλήρης οδηγός

Πως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ από το σπίτι, πλήρης οδηγός

Πως να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ από το σπίτι, πλήρης οδηγός

Πριν ξεκινήσω να αναλύω το συγκεκριμένο ζήτημα, θα σας θέσω ορισμένες παραμέτρους που θα τις ονόμαζα περισσότερο τροφή για σκέψη για εσάς που ψήνεστε να γίνετε οι εκατομμυριούχοι του διαδικτύου.

⦁ Έχετε πλάνο ή προχωράτε στα τυφλά και όπου σας βγάλει;

⦁ Έχετε εξαιρετικές ικανότητες σε κάποιον τομέα που τις έχουν ελάχιστοι στην Ελλάδα ή στον κόσμο;

⦁ Για πόσο χρονικό διάστημα είστε διατεθειμένοι να αφιερωθείτε στο σχέδιο σας;

⦁ Μήπως τα παρατάτε εύκολα με την πρώτη δυσκολία;

Αξιοποιήστε τις ικανότητες σας

Αρχίζοντας θα ήθελα να σας αναφέρω πως η σπουδαιότερη μέθοδος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι να στηρίζεστε στις ικανότητες σας.

Ο λόγος που στέκομαι σε αυτή την φράση είναι γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο και μόχθο. Θα σας εξηγήσω τι εννοώ παρακάτω από την προσωπική μου εμπειρία.

Από το 2004 αρθρογραφώ για ιστοσελίδες (κυρίως δικές μου) και υπολογίζω πως έχω γράψει συνολικά πάνω από 25 με 30 χιλιάδες άρθρα μέχρι αυτή τη στιγμή, και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πιστεύετε ότι έχω ανταμειφθεί βάσει της απόδοσης μου; Η απάντηση είναι όχι.

Τα χρήματα που έχω κερδίσει δεν αντιστοιχούν στον κόπο μου. Οπότε καλοί μου φίλοι, καλό είναι να έχετε κατά νου πως είναι τελείως δυσανάλογη η προσπάθεια με την ανταμοιβή του κόπου σας.

Φτιάξτε την δικιά σας ιστοσελίδα ή blog

Όπως σας προανέφερα ο συγκεκριμένος κλάδος είναι εξαιρετικά δύσκολος, διότι δραστηριοποιούνται παγκοσμίως πάνω από 3 εκατομμύρια ενεργά websites, που σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια για να ξεπεράσετε τουλάχιστον το 90% εξ αυτών, επειδή ο διαφημιζόμενος θέλει να διαφημιστεί σε μία σελίδα που θα έχει μηνιαία επισκεψιμότητα 100.000 επισκέπτες και άνω.

Επομένως εάν αγγίξετε αυτό τον αριθμό, θα έχετε μεγάλες πιθανότητες να προσελκύσετε διαφημιζόμενους στην διαδικτυακή τοποθεσία σας, με συνέπεια να κερδίσετε χρήματα.

Μην ξεχνάτε πως κανείς δεν έχει φράγκα για πέταμα, και είναι δύσκολο να τον πείσετε να πληρώνει ένα μηνιαίο ποσό της τάξεως των 150 με 200 ευρώ για να διαφημίζεται σε εσάς. Θα πρέπει αυτό που του προσφέρεται να είναι value for money, δηλαδή ότι πληρώνεις παίρνεις, διαφορετικά, και σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, και προφανώς δεν είσαστε το κέντρο του κόσμου, ώστε να σας παρακαλάει ο καθένας.

Το κόλπο με τις ιστοσελίδες και τα blogs είναι να το γεμίζεται σε καθημερινή βάση με μοναδικό περιεχόμενο, δίχως να κλέβετε από άλλους με τη μορφή copy paste, γιατί θα σας τιμωρήσουν σύντομα οι μηχανές αναζήτησης και θα βρεθείτε στα αζήτητα όπως πολλοί άλλοι.

Ο μέσος εκτιμώμενος χρόνος επιτυχίας για ένα ιστότοπο συνήθως είναι 6 μήνες και πάνω, βέβαια ο χρόνος είναι ενδεικτικός και διαφέρει από άτομο σε άτομο ανάλογα με τη δουλειά που έχει κάνει.

Τώρα, όσον αφορά τη θεματολογία, καλό είναι να επιλέξετε έναν κλάδο ο οποίος δεν έχει τεράστιο ανταγωνισμό και οι αντίπαλοί σας δεν θα είναι μεγαθήρια, ούτως ώστε να έχετε ελπίδες να στεφθείτε νικητής σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εδώ τα έξοδα για αρχή είναι κυριολεκτικά μηδενικά, αν επιλέξετε να σας φιλοξενήσει η πλατφόρμα της Google, το blogspot, που ήδη έχει πολλές χιλάδες blogs στην φαρέτρα της.

Λεφτά στο YouTube και youtubers

Εδώ η υπόθεση όντως έχει ικανοποιητικό χρήμα, αλλά για λίγους, ίσως μόλις για το 4 με 5%, αυτή είναι η ελίτ και συνήθως έχει έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Γερμανία και άλλες ανεπτυγμένες χώρες, με γερές οικονομίες που το YouTube πληρώνει ακριβά τον θεατή γι9α να βλέπει διαφημίσεις στο βίντεο σας.

Μην ξεχνάτε πως σε αυτήν την κατηγορία τα videos είναι υπερπαραγωγές και υπάρχει από πίσω ένα επιτελείο ομάδας που επιμελείται διάφορες λεπτομέρειες, όπως την επεξεργασία των βίντεο, την σκηνοθεσία, τα σκηνικά, την προώθηση στα social media και άλλα πολλά.

Στην αμέσως επόμενη κατηγορία ανήκει το 10 – 15% των youtubers που αμείβεται με ένα αξιόλογο μηνιάτικο περίπου από 500 ευρώ και πάνω, ανάλογα με την εξέλιξη του, όμως για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, όσοι έφτασαν ως εδώ έφτυσαν αίμα, όμως πλέον συντηρούνται κάνοντας το χόμπι τους επάγγελμα.

Τώρα όσον αφορά τους υπόλοιπους youtubers πού βρίσκονται στο 75-80%, η αλήθεια είναι πως κερδίζουν χαρτζιλίκια και δεν είναι σχήμα λόγου. Εδώ κάπου κρυμμένοι είναι και έλληνες youtubers, και να σκεφτείτε πως οι 10 κορυφαίοι έχουν ένα βίντεο 150.000 προβολές και άνω.

Αν τους ρωτήσετε πόσα είναι τα εκτιμώμενα μηνιαία κέρδη τους, θα σας επιβεβαιώσουν πως δεν φτάνουν για να αγοράσουν την καθημερινή τυρόπιτα μαζί με το κακάο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Εδώ τα έξοδα ενός νέου ξεκινήματος ως youtuber είναι σχεδόν μηδαμινά, το μόνο που χρειάζεστε για αρχή είναι μία web camera τον 10 ευρώ ή ακόμη την κάμερα του κινητού σας και εφόσον βλέπετε ότι τα καταφέρνετε τότε ορθό είναι να μεταβείτε σε έναν επαγγελματικό εξοπλισμό, αφού πλέον οι απαιτήσεις ανεβαίνουν και συνάμα αρχίζει να έρχεται το χρήμα.

Διαβάστε επίσης Πώς να γίνεις ένας πετυχημένος YouTuber στο YouTube

Λεφτά στο ebay και Amazon με dropshipping

Ας ξεκινήσουμε με το ebay, εδώ πραγματικά μπορείτε να κερδίσετε λεφτά πουλώντας πράγματα τα οποία δεν σας είναι χρήσιμα ή πιστεύετε πιθανόν ότι έχετε κάποιο αντικείμενο που έχει μεγάλη αξία και θα ήταν προτιμότερο να το πουλήσετε σε μορφή δημοπρασίας για να πάρετε το μέγιστο της τιμής του.

Μέχρι ετούτο το σημείο, είναι ο συμβατικός τύπος πώλησης που θα έπραττε ο κάθε αρχάριος, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται ή δεν ξέρει ή δεν θέλει να πάει στο παρακάτω επόμενο βήμα, και σίγουρα τα έσοδα θα βγάλετε με τούτη την πρακτική δεν θα φτάσουν για να συντηρηθείτε οικονομικά κάθε μήνα, εν ολίγοις πρακτικά μιλάμε απλώς για μία αρπαχτή και τίποτα άλλο.

Στο dropshipping έχετε όλα τα εχέγγυα να καταξιωθείτε, αρκεί να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας του, κάτι που μόνο εύκολο δεν μοιάζει. Θα με ρωτήσετε γιατί, και εγώ θα σας απαντήσω παρακάτω.

Το dropshipping με απλά λόγια είναι όταν στην πλατφόρμα του ebay και Amazon παίρνουμε από κάποιον άλλον πωλητή το προϊόν, χωρίς να το αγοράσουμε, να το πληρώσουμε ή να το φέρουμε στην κατοχή μας, ούτε καν να το αγγίξουμε, και μετά να το πουλήσουμε χωρίς να το γνωρίζει ο πραγματικός έμπορος που το έχει στην κατοχή του, ούτε καν ο πελάτης.

Για παράδειγμα, ένας πωλητής drop-shipping βλέπει ένα πλαστικό τραπέζι κήπου στο Amazon που κοστίζει 50 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, μετά παίρνει την αγγελία με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και την καταχωρεί προς πώληση στο ebay για 80€, (όμως προσοχή δεν βάζουμε τα στοιχεία του προμηθευτή μας), και μετέπειτα αφού έρθει ο αγοραστής και παραγγείλει το προϊόν από τη δικιά μας αγγελία στην εκάστοτε πλατφόρμα, παίρνουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία του πελάτη όπως την paypal, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και λοιπά. αγοράζουμε το αντικείμενο από τον έμπορο στο Amazon για λογαριασμό του πελάτη μας. χωρίς να το ξέρει ούτε ένας, ούτε ο άλλος, και τυπικά λειτουργούμε ως μεσάζοντας.

Παρόλο που φαίνεται εύκολο σας πληροφορώ ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο, ιδίως αν σκοπεύετε να το κάνετε επάγγελμα, αλλά υπάρχουν ιστοσελίδες στο διαδίκτυο οι οποίες αναλαμβάνουν να σας μάθουν να ασκείτε το επάγγελμα του DropShipper, παρέχοντάς σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία συνοδευμένα από ένα σωρό βίντεο που θα σας λύσουν τις απορίες.

Ωστόσο, οφείλω να επισημάνω τα εξής: Προσέξτε σε ποια ιστοσελίδα θα απευθυνθείτε για να σας διδάξει τον τρόπο του dropshipping σε ebay και Amazon, γιατί παίζει πολύ απάτη εκεί έξω και ετούτοι ζητάνε μηνιαία συνδρομή που ξεκινάει από τα 50 € περίπου ή ακόμη χειρότερα σας ζητούν να προπληρώσετε μία συνδρομή 6 μηνών για να σας δεσμεύσουν. Δεν αναφέρω ονόματα ιστοσελίδων για να μην φανεί ότι προωθώ κάποιους.

Κερδίστε χρήματα βλέποντας διαφημίσεις

Αγαπητοί μου αναγνώστες, επειδή πάντα μιλάω την γλώσσα της αλήθειας, η συγκεκριμένη περίπτωση απαιτεί αρκετό χρόνο αφοσίωσης (4 με 5 ώρες ημερησίως) και στο τέλος του μήνα θα κερδίζετε περίπου 10 ως 30 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση.

Ειλικρινά δεν θα σας το συνιστούσα επουδενί, κατά την προσωπική μου γνώμη είναι ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο προσπαθώντας να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι. Ως εκ τούτου, για να λέμε του στραβού το δίκιο, υπάρχουν οργανωμένα sites με αρκετά καλή δομή και φιλική προς το χρήστη που προσελκύουν συνήθως Ασιάτες πολίτες ή από αφρικανικές χώρες που τα 20 ευρώ εκεί φαντάζουν μηνιάτικο.

Στην ουσία αυτοί οι τύποι παίζουν με την απελπισία των ανθρώπων που είναι εξαθλιωμένοι και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και ως συνήθως όταν βρίσκουν κάποιον στην ανάγκη τον πατάνε.

Επισκεφθείτε ιστοσελίδες κερδίζοντας χρήματα

Όπως σας ανέφερα και στην παραπάνω περίπτωση, βλέποντας διαφημίσεις, το ίδιο ισχύει και εδώ. Ίσως σε ένα μήνα να κερδίσεις 25€, αλλά θα βλαστημήσεις την ώρα τη στιγμή που γεννήθηκες με αυτά τα ρεμάλια που έμπλεξες.

Μου θυμίζει το κολπάκι που κάνουν σε έναν γάιδαρο, βάζοντας το καρότο από πάνω από το κεφάλι του για να το κυνηγά ολόκληρες ημέρες και στην τελική ανάλυση ποτέ δεν θα τον φτάσει για να το φάει. Επίσης ταιριάζει εδώ και το τυρί μέσα στη φάκα που το βλέπεις απ’ έξω πεινασμένος και ενώ γνωρίζεις εκ των προτέρων πως είναι απάτη, εν τέλει την πατάς και μετέπειτα συμμορφώνεσαι από το ατόπημα σου.

Γράψτε άρθρα επί πληρωμή ως αρθρογράφος, κειμενογράφος, Copywriters.

Για εκείνους που δεν έχουν γνώση επί του θέματος, το Copywriting είναι είναι η πράξη της σύνταξης κειμένου με σκοπό τη διαφήμιση ή άλλες μορφές μάρκετινγκ . Το προϊόν, που ονομάζεται αντίγραφο , είναι γραπτό περιεχόμενο που στοχεύει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του σήματος και τελικά στην πείρα ενός ατόμου ή μιας ομάδας να λάβει μια συγκεκριμένη δράση.

Οι κειμενογράφοι συμβάλλουν στη δημιουργία διαφημιστικών πινακίδων , φυλλαδίων , καταλόγων , στίχων, διαφημίσεων περιοδικών και εφημερίδων , επιστολών πωλήσεων και άλλων διαφημιστικών μηνυμάτων , σεναρίων τηλεοπτικών ή ραδιοφωνικών διαφημίσεων, ετικετών , λευκών χαρτιών και άλλων επικοινωνιών μάρκετινγκ .

Είναι γενικά γνωστοί ως συγγραφείς περιεχομένου ιστότοπου, το έργο τους εμφανίζεται κυρίως στο Διαδίκτυο. Ένας συγγραφέας περιεχομένου βοηθά στη δημιουργία διαδικτυακών διαφημίσεων , ιστοσελίδων , ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναρτήσεων ιστολογίου και κοινωνικών μέσων .

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό και γνωρίζει ευρείας αποδοχής από το κοινό. Προσωπικά θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα χωρίς κανένα ενδοιασμό, όμως για να πετύχετε στο συγκεκριμένο κλάδο υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις, όπως:

  • Να ξέρετε άπταιστα αγγλικά, γιατί είναι η γλώσσα του εμπορίου και είναι η πλέον περισσότερο ομιλούμενη γλώσσα από την πλειοψηφία του πληθυσμού στον πλανήτη μας. Τα αγγλικά έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση από όλες τις υπόλοιπες γλώσσες, εστιάστε και δεν θα χάσετε.
  • Να μην κάνετε ορθογραφικά λάθη.
  • Να έχετε άριστη γνώση της γραμματικής.
  • Να έχετε πλούσιο λεξιλόγιο, αποφεύγοντας να επαναλαμβάνεται συνεχώς ίδιες λέξεις και ούτω καθεξής.

Στον τομέα των αρθρογράφων (copywriters) ανά την υφήλιο υπάρχουν σοβαρές ιστοσελίδες που από τη στιγμή που θα εγγραφείτε και θα γίνεται μέλος τους, συνήθως είναι δωρεάν, απλά σας κρατάνε ένα ποσοστό την ώρα που θα πληρωθείτε.

Επίσης, αυτές οι πλατφόρμες έχουν το πλεονέκτημα ότι σας προσφέρουν έτοιμη πελατεία δίχως να χρειάζεται να ψάξετε οι ίδιοι σας τους υποψήφιους πελάτες.

Εδώ το κοστολόγιο είναι λιγάκι περίπλοκο, το κόστος συνήθως ορίζεται με τις λέξεις, δηλαδή 300 λέξεις κοστίζουν 4$, οι 500 = 7$, οι 1000 = 10 δολάρια, οι 1500 = 15 δολάρια. Οι τιμές κυμαίνονται περίπου στα επίπεδα που σας ανέφερα, αλλά μετά αρχίζουν να ανεβαίνουν σταδιακά όταν ένας copywriter έχει γράψει πλήθος κειμένων και αξιολογήθηκε με άριστα από εκείνους που πλήρωσαν το υλικό.

Έχω δει ιδίοις όμμασι ορισμένα άρθρα από πεπειραμένους κειμενογράφους να αγγίζουν τα 80 δολάρια. Ετούτοι οι επαγγελματίες είναι περιζήτητοι και κατέχουν εις βάθος την τέχνη του γραψίματος, όσο κανένας άλλος. Έχουν εργαστεί στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα, όπως CNN, New York Times.

fiverr.com Πουλήστε υπηρεσίες για 5 δολάρια

Το fiverr.com το πιο έξυπνο δημιούργημα για τη δεκαετία του 2010 έως 2020 είναι μία πλατφόρμα δημιουργημένη έξυπνα, αφιερωμένη προς τους χρήστες που έχουν την ευκαιρία να πωλούν τις υπηρεσίες τους από 5 δολάρια και πάνω.

Για να καταλάβετε ακριβώς τι εστί το παρόν fiverr, θα σας θέσω μερικά παραδείγματα. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις κάποιον να σου φτιάξει ένα λογότυπο για την εταιρεία σου σε τέτοια εξευτελιστική τιμή, που υπό κανονικές συνθήκες θα πλήρωνες τα δεκαπλάσια.

Το μέγα ερώτημα είναι αν αυτοί οι άνθρωποι είναι αξιόπιστοι και έχουν επαγγελματική συνείδηση, θα σας έλεγα πως το 60% κάνει τρομερή δουλειά. Φυσικά υπάρχει και μία μικρή μερίδα που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών, ευτυχώς όμως είθισται να γίνεται αξιολογημένοι κριτική από customers για να αναφέρουν τα κακώς κείμενα, τις παραλείψεις ή οποιαδήποτε σοβαρό παράπτωμα χρήζει σημείωσης, ούτως ώστε να το δουν οι μελλοντικοί πελάτες και να μην την πατήσουν.

Βέβαια θα αναρωτιέστε αν αξίζει να μπλεχτείτε στην διαδικασία του fiverr, επειδή από τα 5 δολάρια το ένα πηγαίνει προς την εταιρεία, δηλαδή γίνεται παρακράτηση πριν ακόμη φτάσει το ποσό στον λογαριασμό σας, και τέσσερα μένουν σε εσάς.

Η άποψή μου είναι ναι, εφόσον το πράττετε σαν ημιαπασχόληση στον ελεύθερό σας χρόνο και γίνει απλά το συμπληρωματικό εισόδημα σας. Είναι γεγονός πως δεν θα κατορθώσετε να λύσετε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής σας, αλλά αν χτίσετε ένα καλό όνομα με την πάροδο του χρόνου θα σας επιλέγουν και θα υπάρχει τεράστια ουρά για να τους εξυπηρετήσετε.

linkedin.com ελεύθερος επαγγελματίας στο διαδίκτυο

Σας διαβεβαιώνω πως το linkedin ο νούμερο ένα παροχέας ελεύθερων επαγγελματιών στην γη και κατατάσσεται στα 20 κορυφαία websites με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα παγκοσμίως, το οποίο μεταφράζεται σε αξιοπιστία.

Είναι αναγκαίο να επισημάνουμε ότι αν θελήσετε να συμπεριληφθείτε στο δυναμικό των ελεύθερων επαγγελματιών που δρουν σε τούτο τον διαδικτυακό κόμβο, λάβετε σοβαρά υπόψη σας πως έχετε να ανταγωνιστείτε εκατοντάδες ή χιλιάδες επιτυχημένα ταλέντα, αποκομίζοντας μεγάλα εισοδήματα.

Ο ανταγωνισμός εκεί είναι σκληρός και αδυσώπητος, αν έχετε εξεζητημένες ικανότητες μπορεί να προσληφθείτε από κάποια επιχείρηση, είτε για λίγες ημέρες πληρώνοντας σας εφάπαξ, είτε για μικρό διάστημα ολίγων μηνών με σύμβαση ή αν είστε τυχεροί για μόνιμη εργασία, ακόμη και από το σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί η παρουσία σας στο φυσικό χώρο.

Θα σας παραθέσω ενδεικτικά κάποια επαγγέλματα για να μπείτε απευθείας στο νόημα.

Hardware Engineer, Concept Engineering, Director of Electrical Engineering, Sales Executive, Retail Sales Assistant, Planning and Budget Information Management Specialist, Information Technology, Marketing Manager, Call Center Concierge, Public Relations Account Executive, και πολλα άλλα, που θα χρειαζόντουσαν πολλές σελίδες για να αναφέρουμε όλα τα επαγγέλματα.

Πάντως ο ακρογωνιαίος λίθος είναι να είσαστε καταρτισμένοι με κάποιο επιστημονικό πτυχίο που θα αποδεικνύει τις δεξιότητές σας, διαφορετικά πιθανόν να παραμείνετε στα αζήτητα, διότι οι ανεπάγγελτοι συνήθως κάνουν χειρωνακτικές εργασίες, με λιγότερες πιθανότητες για επαγγελματική σταδιοδρομία.

Σημαντικές συμβουλές για εύρεση εργασίας γενικώς

  1. Να θυμάστε πως κανείς δεν σας χρωστάει τίποτα και πως πρέπει οι ίδιοι σας να κινήσετε γη και ουρανό, μέχρις ότου επιτευχθεί ο στόχος σας και κατορθώσετε να βρείτε αυτή τη ριμάδα την εργασία.
  2. Είναι υποχρέωση σας να γίνετε εξωστρεφής (εφόσον δεν είσαστε). Δεν είναι ντροπή να ζητήσεις δουλειά, τουναντίον είναι απαράδεκτο να τεμπελιάζεις περιμένοντας τη θεά τύχη να σου χτυπήσει την πόρτα, κάτι σαν την παλιά ελληνική ταινία «Το τεμπελόσκυλο».
  3. Έχει βαρύνουσα σημασία το να βρίσκεστε συνεχώς σε εγρήγορση, επειδή η απραξία είναι ο χειρότερος παράγοντας που θα σας οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια.
  4. Όσο δεν εργάζεστε επιδιώκεται να μάθετε ξένες γλώσσες. γλώσσες προγραμματισμού, μάθετε να χειρίζεστε τα ψηφιακά προγράμματα, γενικώς αναπτύξτε τις ικανότητές σας, μελλοντικά θα αποτελέσουν εφόδιο στη φαρέτρα σας
  5. Να βγαίνετε από το σπίτι ακόμα και αν δεν έχετε χρήματα να πιείτε καφέ σε κάποια καφετέρια, κάντε ένα περίπατο με τα πόδια κάθε πρωί για ψυχολογικούς λόγους καθαρά.
  6. Έπειτα επιδιώκεται να βρίσκεστε συχνά πυκνά με κόσμο και μέσα από τη συνομιλία και τις συζητήσεις, ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία από το πουθενά να πιάσετε την τύχη από τα μαλλιά.

Στην Ελλάδα τη σήμερον ημέρα είναι η χειρότερη περίοδος για να δημιουργήσεις καριέρα, αλλά εμείς οι Έλληνες ως γνωστόν είμαστε καταφερτζήδες και πάντα θα υπάρχει φως στο τούνελ, όσο ζούμε και δεν τα παρατάμε.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166