Τα μέλη του Twitch Prime μπορούν να λάβουν δωρεάν 12 μήνες πρόσβαση στο Nintendo Switch Online

Τα μέλη του Twitch Prime μπορούν να λάβουν δωρεάν 12 μήνες πρόσβαση στο Nintendo Switch Online

Η Amazon έχει συνάψει μία σπουδαία συνεργασία με την Nintendo προς όφελος των χρηστών, συγκεκριμένα παρέχεται η δυνατότητα στα μέλη του Twitch Prime να λάβουν δωρεάν 12 μήνες πρόσβαση στο Nintendo Switch Online.

Φυσικά για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός απαιτείται να έχετε λογαριασμό Amazon Prime που θα είναι απαραίτητα συνδεδεμένος με το λογαριασμό σας στο Twitch, ώστε να απολαύσετε απολύτως δωρεάν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ο αντιπρόεδρος του Twitch Prime, ο Ethan Evans δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως έχουμε επισυνάψει συνεργασία με τη Nintendo, με απώτερο σκοπό να καλύψουμε τις απαιτητικές ανάγκες των χρηστών μας που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια, παρέχοντας τους διάφορα προνόμια απολύτως δωρεάν, που υπό κανονικές συνθήκες δίνονται μόνο επί πληρωμή».

Το Nintendo Switch Online είναι είναι σχετικά μία νέα ηλεκτρονική υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίξουν online δωρεάν παιχνίδια όπως το Mario Kart 8 Deluxe και το Splatoon 2. Επίσης μπορεί ο εκάστοτε παίκτης να αποκτήσει δωρεάν πρόσβαση σε κλασικά παιχνίδια NES (Nintendo Entertainment System) όπως το Tetris 99.

Βέβαια και να μην υπάρξουν παρανοήσεις, για να χρησιμοποιήσει κάποιος παίκτης την υπηρεσία Nintendo Switch Online που δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα πρέπει να πληρώσει 20 δολάρια το χρόνο ή 3 δολάρια το μήνα, ανάλογα με το συνδρομητικό πακέτο που θα επιλέξει. Επομένως εάν δεν είσαστε μέλος του Twitch Prime, τότε δεν δικαιούστε αυτό το προνόμιο.

Πως να αποκτήσετε δωρεάν 12μηνη πρόσβαση στο Nintendo Switch Online μέσω του Twitch Prime

Για να λάβετε δωρεάν 12μηνη πρόσβαση στο Nintendo Switch Online, θα χρειαστείτε λίγη υπομονή γατί η διαδικασία δυστυχώς δεν είναι εύκολη. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, δείχνοντας σας τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε και να εκπληρώσετε, για να λάβετε αυτό το υπέροχο δωράκι.

Αρχικά αξίζει να επισημάνουμε πως είναι απαραίτητο να έχετε ενεργοποιημένη την υπηρεσία του Amazon Prime και να είναι ενεργή τουλάχιστον για άλλες 60 ημέρες, διαφορετικά δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

  1. Πηγαίνετε στο twitchprime.com και βεβαιωθείτε ό,τι έχετε συνδέσει το Amazon Prime με το λογαριασμό σας στο Twitch.
  2. Μεταβείτε στη διεύθυνση Twitch.amazon.com/prime/loot/nintendo
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί “Claim Now” στην ενότητα που λέει “Get 3 months of Nintendo Switch Online’
  4. Συνδέστε τους λογαριασμούς Twitch Prime και Nintendo.
  5. Ωστόσο το περίεργο το κομμάτι της υπόθεσης είναι πως με αυτή την διαδικασία θα λάβετε μόνο τρεις μήνες, και όχι ένα έτος. Και φυσικά θα αναρωτηθείτε τι στο καλό συμβαίνει.
    Όπως σας προανέφερα είναι λίγο περίπλοκη η διαδικασία. Οπότε συνεχίζουμε με τα παρακάτω βήματα για να πάρετε και τους υπόλοιπους εννέα μήνες.
  6. Αφού κάνετε κλικ στο πρώτο “Claim Now”, επιστρέψτε στο twitch.amazon.com/prime/loot/nintendo.
  7. Τώρα, κάντε κλικ στο δεύτερο κουτί που λέει “Get 9 more months of Nintendo Switch Online.” για να πάρετε άλλους εννέα μήνες δωρεάν, δηλαδή συνολικά ένα έτος.

Πρόκειται προφανώς για μια προωθητική ενέργεια που έχει σχεδιαστεί για να συνδέσει τους fans της Nintendo με το Twitch και το Amazon. Επιπρόσθετα πρέπει να έχετε κατά νου πως για αυτή την προσφορά δεν είναι επιλέξιμοι οι οικογενειακοί λογαριασμοί.

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικές θερμαινόμενες κουβέρτες, προφυλάξεις και οδηγίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας