ΑρχικήΔιαδίκτυοΤο 1,000 Dreams Fund και το Twitch διοργανώνουν φιλανθρωπικό γεγονός για τις...

Το 1,000 Dreams Fund και το Twitch διοργανώνουν φιλανθρωπικό γεγονός για τις γυναίκες

Το 1,000 Dreams Fund και το Twitch διοργανώνουν φιλανθρωπικό γεγονός για τις γυναίκες.

Το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα 1,000 Dreams Fund (1DF) γιορτάζει την καθιέρωση για το Μήνα των Γυναικών, δίνοντας χορηγία μέσω του προγράμματος Twitch BroadcastHER για γυναίκες δημιουργούς που ανεβάζουν περιεχόμενο στην πλατφόρμα του Twitch.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την 1η Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, σε συνεργασία με το Twitch για να διοργανώσουν από κοινού αυτό το σημαντικό φιλανθρωπικό γεγονός, το οποίο θέλει να βοηθήσει 10 γυναίκες δημιουργούς που δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα ζωντανής ροής βίντεο.

Ο στόχος του 1,000 Dreams Fund και του Twitch είναι να ενθαρρύνουν τον κόσμο στο να συνεισφέρουν στη χορηγία BroadcastHER. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός θέλει επίσης να χρησιμοποιήσει την εκδήλωση για να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, όταν επιδιώκουν οικονομική υποστήριξη για δημιουργικά έργα.

Η χορηγία Twitch BroadcastHER Grant θα διεξαχθεί άλλες δύο φορές με τις αντίστοιχες προθεσμίες να είναι η 1η Μαΐου και η 1η Οκτωβρίου. Οι γυναίκες που είναι είτε συνεργάτες Twitch, είτε εγγεγραμμένοι χρήστες του Twitch θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση, και η επιχορήγηση θα είναι μεταξύ 500 έως 2.000 δολάρια. Τα κεφάλαια δεν προορίζονται να καλύψουν τα έξοδα διαβίωσης, αλλά πρόκειται να δαπανηθούν για ταξίδια σε συνέδρια, αναβαθμίσεις υλικού και εκπαιδευτικό υλικό σχετικό με “δημιουργικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις”.

Ωστόσο όσες Ελληνίδες σκοπεύουν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν κάποια κριτήρια, οπότε διαβάστε καλά τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι δύο εταιρείες.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Είμαι ένας απλός και ταπεινός άνθρωπος. Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166