Η Microsoft θα προσφέρει επιστροφές χρημάτων μετά από τη λανθασμένη χρέωση για την πρόσβαση στο EA στο Xbox One

Η Microsoft θα προσφέρει επιστροφές χρημάτων μετά από τη λανθασμένη χρέωση για την πρόσβαση στο EA στο Xbox One
Η φωτογραφία είναι από το EA SPORTS: NHL 18

Η Microsoft θα προσφέρει επιστροφές χρημάτων μετά από τη λανθασμένη χρέωση για την πρόσβαση στο EA στο Xbox One.

Τους τελευταίους μήνες, η Microsoft χρέωσε δύο φορές την ίδια συνδρομή σε ορισμένους χρήστες της κονσόλας Xbox One, κάτι που πραγματικά δεν δικαιολογείται για το μέγεθος της εταιρείας. Για παράδειγμα, ενδέχεται αν κάποιο άτομο είχε ενεργή πληρωμένη συμμετοχή στην ΕΑ Access, η Microsoft εξαιτίας της λανθασμένης διαχείρισης της να χρέωσε το ίδιο άτομο για δεύτερη φορά για την ίδια υπηρεσία.

Ωστόσο, ο τεχνολογικός γίγαντας επιθυμεί να δικαιώσει τους πελάτες της για αυτό το αδικαιολόγητο λάθος και θέλει να δώσει στα θύματα τα χρήματά τους πίσω, και μάλιστα πρόσφατα δημιούργησε μία σελίδα στον ιστότοπο της που είναι αφιερωμένη για αυτό το σκοπό, ούτως ώστε να αυτοματοποιήσει την διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους δικαιούχους.

«Εντοπίσαμε έναν αριθμό λογαριασμών της Microsoft που δικαιούνται επιστροφή χρημάτων, εξαιτίας διπλής χρέωσης των συνδρομών στο ΕΑ Access», αναφέρει η αφιερωμένη σελίδα επιστροφής των χρημάτων της Microsoft.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι σπάνιο και δεν είναι ευρέως διαδεδομένο για τη Microsoft , όμως αδιαμφισβήτητα είναι ένα σφάλμα που επηρέασε αρκετούς ανθρώπους, οι οποίοι προφανώς όταν το αντιλήφθηκαν, έπεσαν από τα σύννεφα. Εάν δεν είστε σίγουροι για το αν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, τότε πρέπει να λάβετε υπόψη σας τις εξής παραμέτρους, αν είστε δικαιούχος η Microsoft θα σας στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα σας ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνετε ή μπορείτε οι ίδιοι σας να ελέγξετε με το εργαλείο Επιστροφής Εγγραφής.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Xbox και το σύστημα θα σας εμφανίσει ένα μήνυμα που θα λέει ότι έχετε έχετε πληρώσει δύο φορές την ίδια συνδρομή. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιδείξετε στο αυτοματοποιημένο σύστημα με ποιο τρόπο θα σας επιστραφούν τα χρήματα ή αν επιθυμείτε αντί για επιστροφή να καταστούν ως πίστωση στον λογαριασμό σας στη Microsoft για να ψωνίσετε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία θέλετε από την εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας