ΑρχικήHow toGuest post, κορύφωσε τη δημοτικότητα σου γράφοντας άρθρα

Guest post, κορύφωσε τη δημοτικότητα σου γράφοντας άρθρα

Επειδή προφανώς η παλαβομάρα πάει σύννεφο σε αυτή τη χώρα και υπάρχουν πάμπολλα άρρωστα μυαλά που ενδέχεται να παρεξηγήσουν τα γραφόμενα μου, ο τίτλος του παρόντος άρθρου «Guest post, κορύφωσε τη δημοτικότητα σου γράφοντας άρθρα» απευθύνεται σε ανθρώπους που γνωρίζουν να γράφουν, και όχι σε αγράμματους, διότι εάν είσαι άσχετος με τη συγγραφή κειμένων, κάνοντας κραυγαλέα ορθογραφικά λάθη, εννοείται πως κανένας ιστότοπος ή ιστολόγιο δεν θα δεχτεί να δημοσιεύσεις το γραπτό υλικό σου στο χώρο τους ως φιλοξενούμενος.

Ωστόσο το χειρότερο από όλα είναι πως αντί να αυξηθεί η δημοφιλία σου, πολύ πιθανό να γίνει ρεζίλι, μέχρι ξεφτίλα, και να σε πάρουν με τις ντομάτες, σε σημείο που μπορεί να γελοιοποιηθείς στα μάτια του κόσμου.

Ο λόγος που επιμένω να τονίζω αυτές τις λεπτομέρειες, οφείλεται στο γεγονός πως κατά καιρούς με έχουν προσεγγίσει αρκετοί υποτιθέμενοι επίδοξοι αρθρογράφοι, θέλοντας να συνεισφέρουν με τα γραπτά τους στο Texnologia.Net, και όταν μου έστειλαν το περιεχόμενο, σε κάποιες περιπτώσεις με έπιασε ανατριχίλα από τη θρασύτητα ορισμένων να μην σκαμπάζουν καν από ορθογραφία, με τρομερά λάθη στο υλικό τους, και να με ρωτούν γιατί δεν δέχομαι να δημοσιευτεί το κείμενο τους. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αφού έβγαλα τα απωθημένα από μέσα μου, είναι καιρός να ξεκινήσω να αναλύω πως η συγγραφή άρθρων σε διάφορες διαδικτυακές τοποθεσίες μπορεί να ανυψώσει κατακόρυφα την φήμη σου, που πιθανότατα να σε παρακαλούν πλέον να γράφεις για λογαριασμό τους, ακόμη και με πληρωμή εάν διαπιστωθεί πως διαθέτεις την ικανότητα και είσαι ξεχωριστός σε αυτό που κάνεις.

Στις παρακάτω ενότητες θα σου δώσω τις απαραίτητες κατευθυντήριες γραμμές και συμβουλές, οι οποίες σε διαβεβαιώνω ό,τι θα σε βοηθήσουν πραγματικά να διαδοθεί το όνομα σου στα πέρατα του διαδικτύου μέσα από το γράψιμο.

Βρες ποια sites δέχονται Guest post

Σε πρώτη φάση είσαι υποχρεωμένος να κάνεις μία ενδελεχή έρευνα για να εντοπίσεις ποια sites θα δεχτούν να δημοσιεύσεις το γραπτό σου και υπό ποιες προϋποθέσεις. Θα ήταν σώφρον από την πλευρά σου, να μην βιάζεσαι να τελειώσεις το ψάξιμο μέσα σε μία μέρα, αλλά να έχει διάρκεια, και ας κρατήσει ένα ολόκληρο μήνα, αφού είναι τόσα πολλά που αδιαμφισβήτητα θα κουραστείς να συμπληρώνεις διαρκώς τη λίστα σου με όλες τις επιθυμητές διαδικτυακές τοποθεσίες.

Εννοείται, πως αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχει το κάθε ιστολόγιο ή ιστότοπος για να βολιδοσκοπήσεις τις προθέσεις τους, και κατά πόσο βλέπουν θετικό το γεγονός να δημοσιεύσουν το υλικό σου, δίχως να σου βγάλουν την ψυχή με διάφορα τερτίπια, γιατί δεν θέλουν να σε πουν κατευθείαν το όχι ή το ναι.

Ωστόσο αξίζει τον κόπο η αναμονή, και ας αργήσει να έρθει η θετική απάντηση μετά από πολλές μέρες. Επίσης, για να προβείς σε σωστή αναζήτηση, υπάρχουν διάφοροι τρόποι και εργαλεία. Η πρώτη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσεις την μηχανή αναζήτησης της Google, βάζοντας διάφορες λέξεις κλειδιά όπως:

 • Στείλε το άρθρο σου.
 • Γράψε για εμάς.
 • Γίνε αρθρογράφος μας.
 • Γίνε ο ρεπόρτερ μας.
 • Στείλε την καταγγελία σου (εδώ μπορείς να γράψεις κάτι με καταγγελτικό λόγο για ένα συμβάν που σου προξένησε κακή εντύπωση και επιθυμείς να το μοιραστείς με το ευρύ κοινό).

Φυσικά υπάρχουν και πολλά λογισμικά, πλατφόρμες και εργαλεία που αυτοματοποιούν με συνοπτικές διαδικασίες την παρούσα διεργασία, κάνοντας τη ζωή σου πιο άνετη, γλυτώνοντας παράλληλα πολύτιμο χρόνο. Εν τούτοις να θυμάσαι πως ορισμένα παρέχονται με μηνιαία συνδρομή και όχι εφάπαξ πληρωμή, αλλά μην αγχώνεσαι, γιατί προσφέρουν δοκιμαστική περίοδο (αγγλικά free trial) π.χ. 7 ημερών, 14 μέρες ή 30 μέρες, ανάλογα πάντα με την εταιρεία. Ένα από αυτά είναι το Semrush, το SEO PowerSuite κ.λπ.

Μην φοβάσαι την άρνηση

Αν νιώθεις ό,τι σε διακατέχει η ντροπή και σου είναι ακατόρθωτο να δεχτείς την απόρριψη, τότε σου συνιστώ να αναθεωρήσεις το σκεπτικό σου, επειδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και τα οφέλη που θα προκύψουν είναι χειροπιαστά και κατ’ επέκταση ανεκτίμητα. Πόσο μάλλον εάν πρόκειται για μία τοποθεσία που συγκεντρώνει εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως, που θα σου δώσει το βήμα προβληθείς σε τόσο τεράστιο λαό.

Βέβαια για να λέω τα πράγματα με το όνομα τους, ορισμένοι συνάνθρωποι μας πληρώνουν αδρά από την τσέπη τους προκειμένου να πετύχουν ευκολότερα το στόχο τους, κυρίως επώνυμες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου, τραγουδιστές, ηθοποιοί και influencers, οι οποίοι είθισται να ζητούν να παραμείνει κρυφό ό,τι κατέβαλαν χρηματικό αντίτιμο, με συνέπεια να μη μαθαίνει κανένας τι προηγήθηκε, λόγω εχεμύθειας μεταξύ των δύων μερών.

Να εξηγήσω για εκείνους που δεν γνωρίζουν, ό,τι πολλές επιχειρήσεις, εταιρείες και οργανισμοί, ανεξαρτήτου μεγέθους, κυνηγούν τη στρατηγική των guest post, καθαρά για λόγους μάρκετινγκ, και πιο συγκεκριμένα, η παρούσα τακτική ονομάζεται content marketing, δαπανώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως σε μόνιμη βάση, και όχι περιοδικά, έχοντας προσλάβει υπαλλήλους που κάνουν μόνο αυτή τη δουλειά.

Ρώτα υπό ποιες προϋποθέσεις δέχονται

Φτάσαμε στο βασικό σημείο που κρίνονται όλα, δηλαδή θα ρωτήσεις αν το εκάστοτε site εφαρμόζει συγκεκριμένη πολιτική σε τούτο το κομμάτι, για να ξεδιαλύνεις οποιαδήποτε απορία σε προβληματίζει, και να μην κάνεις κάποιο λάθος, με αρνητικό αποτέλεσμα να απορριφθεί το αίτημα σου.

Συνήθως στους σοβαρούς ιστότοπους, υπάρχουν εξαιρετικά αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές, και σχετίζονται περισσότερο με την ποιότητα του περιεχομένου. Θα σου αναφέρω σε γενικές γραμμές τι περίπου ζητάει η πλειονότητα, και τα τηρούν ως απαράβατους όρους, διαφορετικά η άρνηση που δίνουν είναι καταφατική και μονολεκτική, ένα ξερό όχι που πληγώνει ευαίσθητες ψυχούλες.

Κάθε Guest post να περιέχει τη φωτογραφία σου

Ίσως από τα σπουδαιότερα κόλπα για να γνωρίσουν την φυσιογνωμία της ύπαρξης σου, εννοώντας όσους δεν σε ξέρουν, είναι να συμπεριλάβεις στο άρθρο απαραίτητα και μία φωτογραφία, αλλά όχι από τις διακοπές, όπως εκείνες που έχεις αναρτήσει στο Facebook ή το Instagram. Κατά προτίμηση, συνιστώ να είναι μία σοβαρή και να περιέχει το κεφάλι σου μέχρι τους ώμους για να τονίζεται ξεκάθαρα το πρόσωπο σου, χωρίς να φοράς γυαλιά ηλίου. Μην στεναχωριέσαι αν έχεις μυωπία και φοράς ορθοπεδικά γυαλιά, διότι είναι φυσιολογικό.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ό,τι μέσω αυτής της μεθόδου θα εξοικειωθεί ο κόσμος μαζί σου και θα σε νιώθει πιο κοντά, αφού είναι μία μορφή έμμεσης οικειότητας, όπως συμβαίνει με τους γνωστούς δημοσιογράφους ή τους επιστήμονες που αρθρογραφούν σε αναγνωρισμένα Μ.Μ.Ε. που τους ενδιαφέρει η διάδοση της φήμης τους, και επιστρατεύουν κάθε μέσο που θα αναδεικνύει την εξωτερική τους εικόνα. Με λίγα λόγια και επί της ουσίας, ο πόθος του είναι το φαίνεσθαι. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Μία έξυπνη τακτική είναι να απευθυνθείς στον φωτογράφο της περιοχής σου και να του ζητήσεις να σου βγάλει επαγγελματικές φωτογραφίες, τουλάχιστον πάνω από πέντε. Ωστόσο μην σε τρομάζει το κόστος, γιατί η κάθε μία τιμολογείται περίπου στα 10 ευρώ. Να σημειωθεί πως μιλάω για το συνοικιακό φωτογραφείο, και όχι για στούντιο που αναλαμβάνουν φωτογραφήσεις μοντέλων για περιοδικά. Εκτός κι αν έχεις τεράστια οικονομική ευχέρεια και επιζητείς το τέλειο αποτέλεσμα, καταβάλλοντας υψηλό χρηματικό ποσό για να εντυπωσιάσεις τα πλήθη. Η δόξα και η λοξά είναι άμεσα συνυφασμένες μεταξύ τους.

Επίσης εάν δεν θέλεις να ξοδέψεις ούτε ένα λεπτό του ευρώ, τότε χρησιμοποίησε την κάμερα του smartphone σου και παρακάλεσε το φίλο σου να σε στηρίξει σε τούτη την προσπάθεια, κρατώντας ο ίδιος τη συσκευή. Μην ξεχνάς πως είναι ζωτικής σημασίας από πίσω σου να υπάρχει λευκό φόντο, και κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί, εάν σταθείς στον τοίχο του δωματίου σου, χωρίς να υπάρχουν από πίσω έπιπλα και μπιμπελό. Πειραματίσου άπειρες φορές, αν δεν σε πιέζει ο χρόνος και δεν επείγει η κατάσταση.

Πρόσθεσε σύντομο βιογραφικό

Είναι αδιανόητο να επιδιώκεις να δημοσιεύονται τα άρθρα σου σε ξένα site, και όταν πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου να μην συμπεριλάβεις ένα σύντομο βιογραφικό της επαγγελματικής σου πορείας, ιδιαίτερα αν έχεις ένδοξο παρελθόν και δικαιολογημένα περηφανεύεσαι για όσα έχεις κατορθώσει.

Εδώ ο αριθμός των λέξεων που ενδείκνυται να εμπεριέχονται στο μικρό απόσπασμα του βιογραφικού σου είναι να μην υπερβαίνει τις 50 λέξεις και να μην είναι λιγότερες από 20. Όλα εξαρτώνται από τις οδηγίες που θα λάβεις και της ορέξεις που έχει ο κάθε εκδότης, πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Παρότι αυτή η παράμετρος είναι υψίστης σημασίας, αν είσαι ένας απλός blogger και δεν έχεις καταξιωθεί σε κάποιο τομέα, τότε απέφυγε να προσθέσεις οτιδήποτε που μπορεί να σε διασύρει προσωπικά στα μάτια του αδυσώπητου αναγνωστικού κοινού, που είναι έτοιμο να κατασπαράξει τον κάθε τυχάρπαστο που βρέθηκε μπροστά στα πόδια του, και να κατακρεουργήσει συνειδήσεις και υπολήψεις αθώων ανθρώπων, απλά γιατί τυγχάνει να μην είσαι επιτυχημένος. Η τελική απόφαση είναι δική σου.

Η κορύφωση της δημοτικότητας έρχεται αργά

Δεν πιστεύω να έχεις τη φαιδρή εντύπωση και να προσδοκάς με τρία Guest post να θέλεις να κατακτήσεις ολόκληρο το ντουνιά; Διότι θα έχεις πέσει σε πλάνη. Τέτοιου είδους αντιλήψεις οδηγούν σε εσφαλμένα συμπεράσματα και εν τέλει σε αδιέξοδο, πηγαίνοντας στράφι όλος ο κόπος που έχεις καταβάλλει στα πρώτα βήματα αυτού του εγχειρήματος.

Τα πάντα είναι σχετικά, όμως όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, φερειπείν άνω των 30 guest post σε τουλάχιστον 22 διαφορετικους ιστότοπους, τόσο πιο αυξημένη θα είναι η ορατότητα της φήμης σου. Αλλά μη σε πιάνει πανικός, επειδή δεν χρειάζεται να γίνουν όλα εν μία νυκτί, τουναντίον σου προτείνω να έχει διάρκεια η μεθοδολογία σου, και να το πράττεις όποτε σου δοθεί η ευκαιρία.

Ξεκίνησε από forum

Σε πληροφορώ με απόλυτη βεβαιότητα ό,τι ορισμένα forum έχουν τρελή επισκεψιμότητα και μία μεγάλη ενεργή κοινότητα που αλληλεπιδρά μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, ακόμη και στη μικρή Ελλάδα των 11 εκατομμυρίων κατοίκων που δεν σου γεμίζει το μάτι, απαξιώνοντας τα εγχώρια websites, στρεφόμενος στα ξένα. Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά δέκατος στην πόλη.

Παρόλο που δεν μοιάζει ιδανική επιλογή, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσεις το αποτύπωμα σου βαθιά ριζωμένο σε εξειδικευμένες κοινότητες ατόμων, δημοσιεύοντας τουλάχιστον 4 αναρτήσεις, παραθέτοντας τις σκέψεις σου για να έρθεις σε διάλογο με ομοϊδεάτες και κάθε λογής καρυδιάς καρύδι.

Μην παραμελείς τα blogs

Κακά τα ψέματα, η πλειονότητα των blogs στο εγχώριο διαδίκτυο έχει τα μαύρα του χάλια, αφού εκεί γίνεται ο κλέψας του κλέψαντος, δηλαδή βαριούνται να γράψουν και αναδημοσιεύουν υλικό από άλλες τοποθεσίες, νομίζοντας πως έτσι θα πιάσουν του παπά τα φρύδια. Και όταν περάσουν οι μήνες και δεν πατάει ψυχή στο ιστολόγιο τους, αναγκάζονται να τα παρατήσουν κακήν κακώς.

Από τούτη την ιδιομορφία εξαιρούνται κάποιοι ελάχιστοι σοβαροί bloggers που διεξάγουν θεσπέσια έως καταπληκτική εργασία, βγάζοντας ταυτόχρονα ένα αξιόλογο εισόδημα, και μάλιστα τους επισκέπτονται η υψηλή κοινωνία, διότι έχουν κάτι ξεχωριστό να τους προσφέρει.

Επομένως μετά την αναζήτηση, κάνε μία διαλογή, με καλό ξεσκαρτάρισμα, αφαιρώντας τα blogs που είναι κατηγορίας σκουπίδια, και κρατώντας μόνο την αφρόκρεμα που θα προσδώσει κύρος στο υλικό σου. Εν τούτοις μην πέφτεις στην παγίδα και ασχοληθείς μόνο με blogs, γιατί θα έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου, κατευθυνομενος σε ανούσια μονοπάτια.

Εστίασε στην ποιότητα του Guest post

Σε πληροφορώ, με μαθηματική ακρίβεια, πως αν το περιεχόμενο σου δεν αγγίζει το άριστα και κυμαίνεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, τότε τυπικά θα είσαι σαν όλους τους υπόλοιπους που αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να φτάσουν στην κορυφή, αλλά επειδή αψηφούν καίριους παράγοντες που σχετίζονται με την ποιότητα, καταλήγουν στα αζήτητα, και διερωτώνται μετέπειτα, γιατί είναι τόσο άτυχοι, ενώ πραγματικά κοπιάζουν.

Ελπίζω να φερθείς έξυπνα και να μη θυσιάσεις τα εξαιρετικά στοιχεία που σε διακρίνουν ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους επίδοξους αρθρογράφους. Το γράψιμο είναι κάτι παραπάνω από ταλέντο, και βρίσκεται ανάμεσα στις καλές τέχνες, όταν πλαισιώνεται από δημιουργική γραφή, χαρισματικό λόγο που σαγηνεύει τα πλήθη, και προσφέρει προβληματισμό ως τροφή για σκέψη.

Τα γραπτά μένουν αιώνια και μνημονεύονται ακόμη κι αν περάσουν χιλιάδες έτη, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των αρχαίων προγόνων μας που τα κείμενα τους έχουν μεταφραστεί σε εκατοντάδες γλώσσες και διδάσκονται στα κορυφαία πανεπιστήμια ανά την υφήλιο.

Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό στο γράψιμο, διότι είναι ο μόνος τρόπος να σε θυμούνται οι χρήστες του διαδικτύου, και κατά συνέπεια, να το κοινοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (αγγλικά Social Media), και που ξέρεις, ίσως να γίνει viral και το πρώτο θέμα της ημέρας και μετά να ξεκινήσουν οι προτάσεις για συνεργασία.

SEO Guest post

Eπειδή το παρόν ζήτημα έχει γραφτεί χιλιάδες φορές από πληθώρα επαγγελματιών στο Search Engine Optimization (ελληνικά Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης), σε σημείο που έχει φτάσει να γίνει σούπα, δηλαδή αηδία, αφού όλοι οι SEO experts επί μονίμου βάσεως μόνο με αυτό ασχολούνται και ζαλίζουν τον κόσμο συνεχώς με τα άρθρα τους αναφορικά με το guest post, τα backlinks κ.λπ. δικαιολογημένα εν μέρει, αφού είναι η εργασία τους.

Επομένως, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως όταν όλοι οι ειδικοί στο SEO ασχολούνται διαρκώς με τούτη την ιδιομορφία, σημαίνει πως παρέχει κάποια προστιθέμενη αξία για τους webmasters που διαχειρίζονται ιστότοπους για να επέλθει η πολυπόθητη ποιοτική επισκεψιμότητα από την οργανική αναζήτηση, Google.com, Yahoo.com, Bing.com, Yandex.com, Baidu.com και πάει λέγοντας.

Το Guest posting συνεισφέρει ποιοτικά links, όταν είναι dofollow και από υψηλό domain authority. Βέβαια και τα nofollow προσμετρούνται από την Google, αλλά τα κατατάσσει σε χαμηλότερο επίπεδο. Πάντως εγώ σε προτρέπω με κάθε εντιμότητα να επιδιώξεις να μαζεύεις οπωσδήποτε backlinks από άρθρα που δημοσιεύεις ως φιλοξενούμενος σε φιλικά και ξένα websites αν θες να βελτιώσεις την κατάταξη σου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

keywords

Επειδή αυτή η κατηγορία απαιτεί προσοχή και ευαίσθητο χειρισμό, φρόντισε να βάλεις στους συνδέσμους τις σωστές λέξεις κλειδιά, και σαφώς, όχι άσχετες με το κεντρικό περιεχόμενο της διαδικτυακής σου τοποθεσίας. Επιπλέον μην τα μαζεύεις όλα μόνο στο root domain, αλλά σκόρπισε τα στις σημαντικότερες σελίδες και τις αναρτήσεις σου. Αν δεν το πράξεις, αυτή η μεθοδολογία δεν θα αποδώσει στο μέγιστο.

Επιθυμείς να στείλεις Guest post σε εμάς;

Το Texnologia.Net δημοσιεύει τακτικά άρθρα που προέρχονται από ειδικούς, επιστήμονες, δημοσιογράφους, επαγγελματίες αρθρογράφους που μπορούν να προσφέρουν μοναδικές και χρήσιμες πληροφορίες στους αναγνώστες μας, σχετικά με την τρέχουσα επικαιρότητα, τις τάσεις στο μάρκετινγκ, την εργασία, την οικονομία, τις επιστήμες, τις αναδυόμενες τεχνολογίες και άλλους τομείς ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την τεχνολογική καινοτομία, όπως και οδηγούς εκμάθησης διάφορων πραγμάτων και διεξοδική ανάλυση σε ορολογίες.

Κατά πρώτο λόγο επικοινώνησε μαζί μας στο info@texnologia.net και εξήγησε ποιος είσαι, τι σπουδές έχεις κάνει και που εργάζεσαι, συγκεκριμένα θα στείλεις γραπτώς:

 1. Τίτλο εργασίας που κατέχεις την παρούσα στιγμή και που έχεις εργαστεί κατά το παρελθόν.
 2. Μια λίστα βασικών σημείων που θα καλύπτει το περιεχόμενο σου.
 3. Ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχετικά με την εμπειρία σου.

Σε περίπτωση που εγκρίνουμε τα προσόντα σου και σου απαντήσουμε θετικά, το επόμενο βήμα θα είναι τι ύφος θα έχει το γραπτό σου.

 1. Συμπεριέλαβε ένα τίτλο μέχρι 55 χαρακτήρες.
 2. Απόφυγε τις μακρές εισαγωγές και μπες κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης, χωρίς να κουράζεις το κοινό με φανφάρες και αερολογίες.
 3. Γράψε σε πρώτο πρόσωπο.
 4. Δημιούργησε ισχυρά και σαφή επιχειρήματα που υποστηρίζονται από παραδείγματα, λεπτομέρειες και δεδομένα.
 5. Απαιτούμενος αριθμός λέξεων: 2.000 και άνω.
 6. Το κείμενο να αποτελείται τουλάχιστον από έξι κεφάλαια και να μην είναι μονοκόμματο.
 7. Απαγορεύεται η αισχρολογία, η διαφήμιση και οι σύνδεσμοι εντός του άρθρου.
 8. Είσαι υποχρεωμένος να μας αποκαλύψεις αν υπάρχει οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων μέσα από το γραπτό σου και τις αληθινές προθέσεις σου. Δηλαδή εάν κατακρίνεις άλλη επιχείρηση με δόλιο σκοπό ή αν πράττεις το αντίθετο για να ωφελήσεις τον εαυτό σου ή κάποιους άλλους συνεργάτες. Αν αποκαλυφθεί αργότερα, τότε θα διαγραφεί το άρθρο σου και θα είσαι υπόλογος των πράξεων σου στη δικαιοσύνη για πιθανή συκοφαντία.
 9. Το κείμενο πρέπει να είναι μοναδικό και να μην έχει δημοσιευθεί πουθενά αλλού.
 10. Από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί ανήκει πλέον σε εμάς.
 11. Στείλε μας μία φωτογραφία και μία σύντομη περιγραφή του βιογραφικού σου.

Διάβασε επίσης μερικά επιλεγμένα άρθρα:

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166